Timisoara

5 elemente esențiale pe care trebuie să le știi înainte de a alege implantul cu silicon

5 elemente esențiale pe care trebuie să le știi înainte de a alege implantul cu silicon

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Vizualizari
777

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

„Cât costă o operație de mărire a sânilor” este una dintre cele mai frecvente căutări în Google legată de operația de augmentare mamară, așa cum este ea cunoscută în jargonul medical.

Din această informație, s-ar părea, așadar, că principala problemă a oamenilor legată de această operație estetică este prețul. Curios, însă, deși prețurile nu variază foarte mult pentru aceeași operație, decât prin prisma experienței sau notorietății medicului estetician, acestea nu sunt, în niciun caz, cel mai important lucru despre implanturile cu silicon și operația de augmentare mamară.

Bineînțeles, pentru a putea trece de la idee la fapte, este necesar un buget. Banii, însă, îi poți strânge, pentru că augmentarea mamară nu este o urgență medicală. Poate fi, cu mici excepții contextuale, amânată oricât.

Ceea nu toate femeile pot strânge însă este curajul de a merge la o primă consultație și de a obține toate informațiile necesare acestei decizii.

Acest articol li se adresează lor și le oferă 5 elemente de care trebuie să țină cont înainte de a alege implanturile de silicon.

Ce sunt implanturile de silicon? Sunt singura metodă de augmentare mamară?

Știința a evoluat îndeajuns încât nu prea există, în aproape orice câmp al medicinei, o singură formulă pentru a ajunge la un rezultat.

La fel și în cazul augmentării mamare, există o serie de factori care pot influența, uneori chiar drastic, rezultatul final.

Vom ajunge imediat și la ei.

Înainte de toate, însă, să vorbim puțin de implanturile cu silicon, sau silicoanele, așa cum au ajuns ele să fie cunoscute în România. După cum le spune și numele, implanturile cu silicon au la bază gelul de silicon care creează o formațiune cu o textură cât mai aproape de cea naturală a sânilor.

Acestea sunt cele mai populare și în același timp printre cele mai fezabile forme de implanturi utilizate pentru augmentarea mamară.

Desigur, nu sunt singurele. Există altele, precum implanturile saline sau de grăsime umană recoltate din zone în care aceasta nu este dorită, precum coapsele sau abdomenul.

Cu toate acestea, implanturile de silicon sunt și vor rămâne pentru mult timp cea mai populară și flexibilă opțiune de mărire a sânilor.

Ce trebuie să știi înainte de a apela la implanturile cu silicon?


Sunt câțiva factori importanți de care trebuie să știi înainte de momentul efectiv al operației de augmentare mamară. Evident, un medic estetician ți-i va preciza la rândul său, însă dacă vrei să fii informată înainte de a ajunge la el, iată care sunt acești factori:
  • Mărimea implanturilor – cât de mult dorești să îți mărești sânii?
  • Tipul de implant – poți opta pentru implantul cu silicon, cel salin sau cel cu injectare de grăsime
  • Plasamentul inciziei – în zona axilei, a areolei sânului sau sub sân
  • Forma implanturilor – pot fi rotunde sau anatomice, pentru un decolteu generos sau o imitare cât mai bună a sânilor naturali
  • Poziționarea implanturilor – pot fi sub mușchiul pectoral sau deasupra lui

Aceste 5 elemente sunt extrem de importante, deoarece ele vor face diferența dintre mărimea noilor sâni, perioada de recuperare, stilul de viață, vizibilitatea cicatricilor sau aspectul general al sânilor.

Dacă ești curioasă și vrei să afli mai multe informații despre aceste 5 elemente, vizitează site-ul drpanturu.ro sau contactează-l chiar pe dr. Radu Panțuru pentru o primă consultație, în care îți va răspunde deschis la absolut toate întrebările.

Ești pregătită pentru un bust mai generos?

www.drpanturu.ro

Autor

  • Digital Metrics
  • 0Partener de afaceri

  • Viziunea Digital Metrics: Indrazneala, creativitatea, promptitudinea si atentia pentru detalii definesc agentia Digital Metrics in tot ceea ce face. Toate campaniile noastre au in centrul lor clientul si sunt orientate catre rezultate masurabile. Beneficiem de cele mai actuale tool-uri de marketing online, avem statistici de la mai mult de 100 de campanii de SEO desfasurate.
  • Timisoara
  • 0743204060