Timisoara

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro

5 idei pentru a încuraja sportul în aer liber în orașul tău

5 idei pentru a încuraja sportul în aer liber în orașul tău

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Apartine de
DWF
Vizualizari
490

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Mișcarea ne ajută să menținem o greutate sănătoasă, îmbunătățește starea de spirit, sporește rezistența și reduce riscul de apariție a numeroase boli. Cu toate acestea, multe persoane nu sunt suficient de motivate să facă exerciții. De aceea, îți propunem 5 idei distractive pentru a încuraja sportul în aer liber în orașul tău.

Organizează o vânătoare de comori

Se spune că mersul pe jos face piciorul frumos și pe bună dreptate: mersul este într-adevăr o activitate benefică pentru organism. De aceea, îți recomandăm să organizezi o vânătoare de comori într-un parc sau în centrul orașului. În cadrul unei vânători de comori, participanții sunt împărțiți în echipe și primesc indicii. Echipele lucrează pentru a descifra sau decodifica aceste indicii, ajungând de la o locație la alta. La fiecare locație primesc un noi indiciu, până ajung la final. Echipa care ajunge prima câștigă un premiu deosebit, în timp ce următoarele primesc un premiu de participare. Vânătoarea de comori e o activitate distractivă în care oamenii socializează, lucrează în echipă, explorează orașul și fac mișcare în același timp.

Montează aparate de fitness

Aparate de fitness pentru sport în aer liber pot fi amplasate în parcuri, în locuri de relaxare dintre blocuri, în spațiile de joacă sau alte amenajări exterioare. Ele sunt o modalitate excelentă de a motiva oamenii să facă mai multă mișcare, iar varietatea mare de modele permite ca persoane de toate vârstele să le folosească. Totodată, există și aparate special concepute pentru persoanele cu dizabilități.

Organizează sesiuni de aerobic pentru seniori

Deseori, seniorii sunt trecuți cu vederea când vine vorba de activitățile în aer liber. Totuși, cei mai mulți dintre ei sunt dornici să socializeze și să facă mișcare. Organizează sesiuni de aerobic pentru seniori, cu exerciții adaptate vârstei. Ele pot avea loc o dată pe săptămână, într-un parc, alături de un instructor.

Implementează un program de tipul „Biletul de Sănătate”


Cluj-Napoca a devenit cunoscut în toată lumea când a deschis așa-numitele Stații de Sănătate. Conceptul este simplu: în oraș au fost montate stații sportive smart care ofereau bilete de autobuz gratuite celor care făceau 20 de genuflexiuni. Proiectul temporar s-a bucurat de un real succes, iar români din toată țara s-au arătat interesați de aceste stații smart.

Combină mișcarea cu ecologizarea prin Plogging

Termenul „plogging” a devenit popular în urmă cu câțiva ani ca urmare a îngrijorării crescute cu privire la poluarea cu plastic. Activitatea a apărut în Suedia, iar numele vine de la verbele plocka upp (a ridica) și jogga (a face jogging). Scopul este ca cei care ies la jogging să ia cu ei și un sac de gunoi în care să adune deșeuri aruncate pe jos. Plogging are beneficii atât pentru sănătate, cât și pentru planetă și comunitate. Nu e obligatoriu ca participanții să alerge, ci pot ieși pur și simplu la o plimbare.

Vânătoarea de comori, aparatele de fitness, sesiunile de aerobic pentru seniori, stațiile de autobuz smart și plogging sunt doar câteva dintre sugestiile pe care le poți implementa pentru a încuraja sportul în aer liber. Permite-ți să fii creativ și gândește-te și alte idei distractive pentru comunitate.

Sursă foto: freepik.com/free-photo/elder-couple-working-out-together-outdoors-park_10296322.htm

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro