Timisoara

5 jocuri de păcănele online care plătesc peste medie

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
117

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Păcănelele online au un Payout mediu superior față de aparatele din agențiile și cazinourile terestre. Pe internet găsești multe sloturi cu o rată de câștig peste medie, care creează contextul ca jucătorul să trăiască des sentimentul câștigului.

Site-ul comunității pariorilor online din România a publicat o listă completă a lor. În ceea ce urmează, îți prezentăm un Top 5 al jocurilor cu cele mai mari fonduri de premiere.

MEGA JOKER

Este un joc cu fructe și cu șeptari (există două tipuri de șeptari, roșii și portocalii), pe 5 role și 4 coloane, în care „vedeta” este un joker. Acesta este simbol Wild, substituind orice pictogramă cu excepția steluței (Scatter) și plătind până la 50 de ori miza. Important este că jokerul nu apare mai niciodată singur, ci ocupă deseori o rolă întreagă, plus poziții din role adiacente. La rândul ei, steluța Scatter plătește până la 400 de miza. Mulți aseamănă acest slot cu Sizzling Hot, care este produs tot de Novomatic, numai că Payout-ul pentru Mega Joker este 98.90%, în timp ce rata de câștig a lui Sizzling Hot este până în 97%. Cele mai valoroase fructe sunt căpșunele și perele.

JACKPOT 6000

Este un joc cu grafică retro, care reproduce un aparat clasic de păcănele din Las Vegas. De altfel, în ecran apare decorul dintr-un cazinou real. Are doar cinci linii de plată, volatilitate ridicată și unul din cele mai mari RTP-uri de pe piață, 98.9% (în modul Supermeter). Sunt trei role și trei linii, iar cel mai bine plătesc stelele aurii (până la 100 de monede). Jokerul este simbol Wild care capătă un rol și mai important în timpul unui bonus. Se numește Jackpot 6000 pentru că cel mai mare câștig este de 6000 de fise. Orice combinație câștigătoare îți permite activarea modului Supermeter. Pentru a transfera câștigurile, trebuie doar să apeși Spin. La Supermeter, orice rotire la care apar minim 2 jokeri declanșează jocul bonus Mystery Win.

BLOOD SUCKERS
Este inspirat din poveștile cu vampiri, efectele video și audio fiind de-a dreptul înspăimântătoare. Simbolurile sunt cât se poate de potrivite: vampiri, usturoi, cărți cu incantații, poțiuni magice ș.a. Simbolul Wild este imaginea unei fete blonde mușcate de gât de un vampir. Simbolul Scatter (mireasa vampir), îți poate aduce 10 rotiri gratuite cu un factor de multiplicare de până la 100x. În cadrul unei funcții speciale (Jocul bonus, inițiat de minim trei pictograme cu ciocan și țăruș), vei putea ajunge într-o cameră cu 12 sicrie. Cu cât vei reuși să ucizi mai mulți vampiri, cu atât recompensa va fi mai mare.

JACK HAMMER 2

Este slot video este inspirat din benzile desenate cu spioni, cu un payout omologat de 97.1%, A doua parte a jocului se numește Fishy Business, acțiunea desfășurându-se pe apă, în lumea peștilor și a crabilor. Jocul are funcții speciale care pot fi foarte profitabile, precum Sticky Win sau Rotiri Gratuite. Simbolurile sunt afișate pe 3 linii X 5 coloane, cu un total de 99 de linii de plată, ce nu poate fi modificat. Există unsprezece simboluri în jocul de bază, care îți pot aduce premii consistente. Câștigul maxim al jocului este de 500 de fise, fiind creditat atunci când pe o linie de plată se stabilizează cinci simboluri Jack Hammer. Cinci simboluri Free Spins inițiază o serie de 10 runde gratuite, în care apare Random Wild.

JACKPOT GIANT

Este unul dintre sloturile online cu cele mai mari rate de câștig și unul dintre cele mai mari Jackpoturi (care trece de multe ori de 10 milioane de lei), declanșat de cinci simboluri Wild oprite pe lina 1 de plată. Chiar dacă nu câștigi marele premiu, tot poți pune mâna pe câștiguri importante, grație vulcanilor activi (Giant bonus). Acțiunea este localizată temporal în Epoca de Piatră. Sunt galbeni și pietre prețioase peste tot, iar mâna cu bani este simbol Scatter.