Timisoara

5 motive pentru care sa alegi un curs online în defavoarea unuia offline

5 motive pentru care sa alegi un curs online în defavoarea unuia offline

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Apartine de
DWF
Vizualizari
331

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Acum este mai simplu ca niciodată să înveți de unul singur orice ți-ai dori! Ai la dispoziție o mulțime de cursuri online, extrem de avantajoase din foarte multe puncte de vedere: preț, calitate a serviciilor oferite, simplitatea cu care obții informațiile de care ai nevoie etc. Reprezintă cursurile online o amenințare pentru cele clasice și dacă da, care sunt principalele motive pentru care internetul și educația fac astăzi o casă atât de bună? Vorbim mai multe despre acest topic în rândurile de mai jos:

Gamă variată de cursuri și topicuri abordate

Indiferent de domeniul în care vrei să faci carieră, sau de nivelul de nivelul de expertiză la care te afli în acest moment, găsești oricând un curs online pe măsura nevoilor tale. Iată doar un simplu exemplu: fotografia. Dacă tocmai ai primit cadou un aparat foto DSLR și vrei să devii un fotograf cu o bază solidă în acest domeniu, online-ul vine rapid cu un răspuns pe măsura nevoilor tale. Ai parte de o listă întreagă de cursuri online pentru pasionatii de fotografie, din care îți poți alege chiar un seminar foto dedicat DSLR-urilor. Obține mai multe detalii cu un click pe link-ul de mai sus.

Contact direct cu oameni de bază ai industriei respective


În cazul unor domenii precum fotografia, designul grafic sau caligrafia, cursurile online sunt ținute de profesionisti cu o expertiză vastă. Astfel, ești conectat la surse de informație credibile, ce îți pot oferi o directie clară în noua ta carieră. Prețul unui cursul online reflectă de multe ori calitatea serviciilor oferite, acest vector fiind determinat de obicei de experiența celor care susțin cursurile online. Dacă ești interesat de anumit seminar organizat pe net, caută mai întâi informații despre lectorul respectiv, pentru a afla mai multe despre valoarea sa în acel domeniu.

Acces simplu și rapid către un cerc social de nișă


De cele mai multe ori, prieteniile se construiesc pe pasiuni comune. Joaca, fotografia, gătitul, lectura - toate aceste domenii de interes comun atrag cât mai aproape de nucleul lor valuri de . entuziaști. Atunci când alegi să participi la un curs online, intri într-un cerc social format din oameni din regiuni diferite ale țării (sau chiar ale Globului), însă care împărtășesc aceeași dragoste pentru domeniul respectiv. Dacă vrei să îți faci prieteni noi, de care sa te apropie pasiunea comună pentru o anumită arie de interes, testează această ipoteză a prieteniilor contextuale înscriindu-te la un curs online.

Flexibilitate și adaptabilitate a celor care organizează cursurile

Dacă ești suficient de inspirat încât să optezi pentru serviciile unui curs online, ai parte de o mulțime de beneficii, puse la dispoziție de organizatori. Spre deosebire de un curs offline, unul desfășurat pe net poate fi salvat ulterior pe o anumită platformă de stocare a datelor. Chiar dacă nu poți fi prezent la seminarul respectiv, ai acces rapid la documentul în care s-a salvat. Mai mult decât atât, organizatorii acestor cursuri online stabilesc ore convenabile pentru majoritatea cursanților, fără a fi nevoie ca aceștia să lipsească de la job sau de la facultate. Nu în utlimul rând, fiecare curs online conține și o etapă de Q&A, în care cursanții pot adresa întrebări contextuale celor care le-au fost profesori pentru câteva ore.

Șansa unui restart binemeritat al propriei cariere


Dacă ar fi să descriem într-un singur cuvânt cursurile online, acela ar putea fi “simplitate”. Ușurința cu care pot fi accesate aceste seminarii pe net le oferă multor cursanți curajul de a-și dori o schimbare în carieră. Pentru că atunci când realizezi cât de simplu este să înveți acum fotografie, caligrafie sau editare foto, simți ca acea carieră pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna poate fi acum mai simplu de început ca niciodată.

Intră acum pe link-ul de mai sus și vezi care sunt cursurile online de fotografie din oferta celor de la f64.ro! Găsește cel mai potrivit curs foto pentru nevoile tale, click pe el, află mai multe informații despre structura sa și grăbește-te apoi să prinzi loc la masa celor care învață de la cei mai buni!

Sursa foto: en.wikipedia.org/wiki/File:ESL_online_learning.jpg