Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

5 sfaturi pentru achiziționarea unor rame de calitate

5 sfaturi pentru achiziționarea unor rame de calitate

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Apartine de
DWF
Vizualizari
385

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Alegerea unor ochelari de vedere potriviți este esențială pentru confortul tău de zi cu zi. Cel mai important aspect al acestora sunt, bineînțeles, lentilele, care vor trebui să se potrivească dioptriilor tale. Însă, nu va trebui să neglijezi nici alegerea ramelor, deoarece acestea pot schimba complet felul în care vei purta ochelarii.

Asigură-te că alegi rame de calitate pentru ochelarii tăi de vedere. Iată câteva criterii esențiale de care să ții cont care te vor ajuta să faci mai ușor această alegere.

1. Ai grijă la materialul ramelor

Ochelarii trebuie să fie, în primul rând, confortabili, în special dacă va trebui să îi porți permanent. De aceea, va trebui să verifici cu mare grijă materialul din care acestea sunt realizate. Inspectează foarte bine ramele pentru a identifica orice fel de zonă nefinisată sau defect care te va împiedica să porți ochelarii și care vor cauza disconfort. Este recomandat să optezi pentru materiale rezistente, ca de exemplu metalul. Deși anumite rame realizate din metal par foarte subțiri și fragile, acestea au de fapt o calitate superioară și pot rezista loviturilor sau altor șocuri de natură mecanică. Poți opta și pentru rame din plastic, însă asigură-te că acesta este durabil.

2. Verifică dimensiunile ramelor

Pentru a te asigura că ai parte de confort maxim în timpul purtării, ramele vor trebui să aibă dimensiunile potrivite pentru fața ta. Mai precis, verifică dimensiunile cadrului, ale brațelor și ale punții nazale. Acestea vor trebui să fie alese astfel încât ochelarii să se așeze bine și să stea ficși. Dacă, de exemplu, trebuie să realizezi activități delicate, vei vrea să eviți alunecarea ochelarilor în momente cheie.

3. Verifică greutatea ramelor

Un alt aspect care îți va asigura confortul în timpul purtării este și greutatea ramelor. Dacă acestea sunt prea grele și voluminoase, există riscul să te deranjeze și să nu le poți purta. Așadar, chiar dacă îți place un anumit model, asigură-te că ochelarii sunt suficient de ușori și că nu vor cauza niciun disconfort.

4. Alege rame potrivite pentru lentilele de care ai nevoie

Un criteriu pe care nu îl poți ignora este potrivirea ramelor cu lentilele. În funcție de defectul tău de vedere și de nevoile tale specifice, poți avea lentile mai groase sau mai subțiri. Unele dintre acestea nu sunt potrivite pentru orice fel de rame, așa că va trebui să te asiguri că cele pe care le alegi pot susține lentilele de care ai nevoie.

5. Ia în considerare forma feței tale

Nu în ultimul rând, va trebui să ții cont și de forma feței tale. Astfel, vei alege rame care vor arăta bine și care ți se vor potrivi. Pentru fețele rotunde se recomandă în general ramele cu formă dreptunghiulară sau ușor ascuțite, iar cei cu fața ascuțită sau pătrată pot purta cu ușurință rame rotunde sau în stilul aviator. Dacă ai fața ușor triunghiulară sau de forma unei inimi, poți încerca rame rotunde sau ovale, cu un design mai subțire. Fața ovală are parte de cea mai mare versatilitate, putând să aleagă fără probleme orice fel de rame.

Poți verifica oferta de rame de ochelari de vedere disponibile în Iași și vezi care îndeplinește toate criteriile și nevoile tale. Astfel, vei putea avea parte de confort maxim și te vei bucura de rame care să ți se potrivească perfect.

Sursa foto: shutterstock_1800758287.jpg

Anunt Diamant Euroinstal - Sever Bocu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice
https://euro-instal.ro