Timisoara

5 sfaturi pentru alegerea corectă a mobilierului

5 sfaturi pentru alegerea corectă a mobilierului

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 1 luna si 2 saptamani
Apartine de
EM Inbound
Vizualizari
109

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Fie că te muți într-o casă nouă sau ai închiriat una, probabil că vrei să aranjezi spațiul locativ după preferințele proprii. Mobilierul reprezintă o alegere foarte importantă și este bine să nu te grăbești atunci când alegi ce cumperi. Dacă vei urma următoarele 5 sfaturi însă, cu siguranță că te vei declara mulțumit de rezultatul final.

Primul pas
pe care ar trebui să îl faci înainte de a cumpăra mobilă este să stabilești care este bugetul pe care îl ai la dispoziție. Există o mulțime de variante pentru fiecare buget. Este bine să ai în minte limita inferioară a bugetului, precum și limita superioară. După ce ai stabilit acest aspect, stabileste stilul în care dorești să mobilezi încăperea.

Îți place stilul clasic sau mai degrabă preferi stilul modern? Îți plac mult decorațiunile interioare și ai nevoie de spațiu unde să le pui, sau mai degrabă preferi stilul minimalist cu cât mai puține obiecte decorative sau chiar deloc? Ce culori îți plac și te fac să te simți confortabil? Acestea sunt întrebări importante, iar răspunsurile la ele te vor ajuta să te îndrepți către game de produse mai specifice. Dacă vei dori să vezi toate gamele de piese de mobilier pe care un magazin le comercializează, nu vei face decât să pierzi timpul și să devii mai confuz cu privire la alegerea ta.

O altă întrebare importantă este aceea referitoare la modul în care arată acum locuința ta. Ce fel de mobilă s-ar potrivi pentru modul în care este ea realizată acum? Daca răspunsul nu este pe placul tău, poate însemna că trebuie să renovezi puțin casa. Fie să aduci îmbunătățiri pardoselii, fie să schimbi tâmplăria, fie să folosesti vopsea decorativa de calitate, sau poate niste perdele si draperii la comanda.

Ai mare atenție la materialele din care este confecționată mobila.

Este adevărat că materialele de calitate superioară nu doar că sunt mai confortabile, însă sunt și mai rezistente. Să luăm exemplul canapelelor. În cazul în care ai și copii sau dacă ești o persoană extrovertită căreia îi place să aibă mereu invitați, este important să achiziționezi o canapea confecționată din material textil rezistent la pete.
Blatul de bucătărie este un alt exemplu bun pentru acest pas. Dacă este confecționat dintr-un material de slabă calitate, vei vedea urme de uzură foarte repede.

Numărul de oameni care locuiesc într-o casă sau într-un apartament trebuie să fie luat în considerare când alegi mobilierul. Este important ca toată lumea să aibă un loc la masa din bucătărie, dar și pe canapeaua din sufragerie. Dacă spațiul este limitat, atunci trebuie să iei obiecte de mobilier mai mici, așa încât fiecare locuitor să aibă spațiul său.

Nu te sfii să ceri sfatul persoanelor mai experimentate în alegerea obiectelor de mobilier. Fie că vorbim despre prieteni sau membrii ai familiei, le poți cere sfatul pentru a putea analiza un număr mai mare de opțiuni. Magazinele de mobilă au de asemenea angajați care te pot sfătui cu privire la cea mai bună opțiune pentru tine. Ei cunosc foarte bine oferta magazinului și au și o mulțime de informații despre fiecare produs în parte Dar poate cel mai important sfat vine de la un designer interior. Acesta poate recomanda soluții inedite, potrivite perfect gusturilor și nevoilor tale.

Sursa foto: evo-concept.eu

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • EM Inbound Timisoara - agentie de marketing online cu focus pe SEO. Oferim companiilor posibilitatea de a-si creste vizibilitatea in mediul online prin creare de continut unic, creare de continut si campanii pe Social Media, promovare prin campaniile de Google Ads si optimizare SEO.
  • Timisoara
  • 0770470210

Filtre articol

Categorie articol: Amenajari