Timisoara

6 idei de cadouri pentru casă nouă. Alegeri care nu vor da greș

6 idei de cadouri pentru casă nouă. Alegeri care nu vor da greș

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 2 saptamani si 6 zile
Vizualizari
66

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Tocmai ai fost invitat la o petrecere de casă nouă și nu știi care este cel mai potrivit cadou pe care-l poți oferi proaspeților proprietari? Așa cum se întâmplă și în cazul unei aniversări, atunci când aleg un cadou de casă nouă pentru o persoană dragă, este nevoie să ții cont de anumite aspecte, pentru ca surpriza să fie întru totul una plăcută. Prin urmare, ai în vedere relația de prietenie care vă leagă, gradul de rudenie, hobby-urile persoanelor în cauză, dar și nevoile acestora.

Acum că am stabilit aceste criterii importante de alegere a unui cadou de casă nouă, te vom inspira în rândurile de mai jos cu o serie de idei de cadouri deosebite, cu care nu vei avea cum să dai greș. Iată propunerile noastre de cadouri pentru casă nouă!

1. Piese de mobilier
Piese de mobilier esențiale, așa cum sunt patul, dulapul, canapeaua sau biblioteca sunt, cel mai probabil, achiziționate de noii proprietari în timpul amenajării. Există însă alte obiecte mai mici de care aceștia ar putea avea nevoie, pe care tu li le poți dărui. Nu ezita să oferi cadouri de casă nouă precum o măsuță de cafea, taburete pentru living sau un cuier cu design unic, care să se potrivească stilului interior de amenajare a locuinței.

2. Aparate electrocasnice
Dacă ai o relație apropiată cu noii proprietari, poți alege să-i surprinzi pe aceștia cu daruri de casă nouă precum aparatele electrocasnice. Acestea sunt utile, sunt practice și pot ușura munca în bucătărie sau în restul casei, îndeplinindu-le toate nevoile. Când spunem aparate electrocasnice oferite drept cadou ne referim fie la un storcător de fructe, fie la un espressor, un toaster, un aparat de făcut gofre, un grill electric sau un aspirator. Înainte de achiziționarea unui asemenea cadou, asigură-te ca proprietarii să nu le dețină deja.

3. Decorațiuni interioare
Elementele decorative sunt, poate, cele mai populare alegeri în materie de cadouri de casă nouă. Însă, pentru a putea face cea mai bună alegere și pentru a-i impresiona, trebuie să cunoști foarte bine gusturile acestora. Există, totuși, decorațiuni interioare pe care orice gazdă s-ar bucura să le primească drept cadou. Dintre acestea menționăm ramele de fotografii, pernele decorative, obiecte artistice, ornamente de sezon, tablouri, corpuri pentru iluminatul secundar, flori și plante în ghiveci, suporturi pentru lumânări și lista poate continua.

4. Obiecte pentru curte și grădină
Dacă locuința este la curte, foarte apreciate vor fi cadourile de casă nouă care vor putea fi utilizate la exterior. Alege să dăruiești noilor proprietari daruri precum un hamac sau un balansoar, o piscină gonflabilă pentru copii, ustensile pentru grădinărit, arbuști de exterior sau suporturi pentru ghivece de flori. Se vor bucura nespus să le introducă în amenajarea grădinii!

5. Aparate electronice
Urmează să faci un cadou de casă nouă unor prieteni apropiați de familie? Ei bine, aparatele electronice pot fi și ele idei de cadouri inedite. Cu siguranță nu vei da greș dacă vei alege să-i surprinzi cu un sistem de supraveghere pentru bebeluși, un aparat pentru sunete de fundal, un umidificator sau un dezumidificator, un sistem audio sau un odorizant profesional pentru locuință. Dacă vei miza pentru un odorizant, ideal ar fi să alegi și câteva combinații de uleiuri esențiale pentru aromaterapie, pentru a crea ambientul perfect în interiorul locuinței lor.

6. Cadouri personalizate
La acest capitol, îți poți lăsa creativitatea să-și spună cuvântul și poți adăuga o notă personală cadoului de casă nouă. De pildă, poți oferi noilor proprietari daruri cu semnificație precum rame cu fotografii ce marchează momentele fericite din prietenia voastră. Poți alege chiar și cadouri handmade, în cazul în care te pasionează să confecționezi diverse lucruri. Câteva boardgames pot fi și ele idei creative de cadouri, mai ales dacă sunteți o gașcă de prieteni cărora le place să se distreze împreună.

Mutarea într-o casă nouă este o experiență emoționantă, așa că este nevoie să cauți cu atenție cadoul de casă nouă pentru cei dragi. Inspiră-te și tu din ideile de cadouri pentru casă nouă menționate în acest articol și fă cele mai frumoase surprize celor apropiați!

Sursa foto: Shutterstock.com