Timisoara

6 jocuri pe care le poți încerca la plajă în 2021

6 jocuri pe care le poți încerca la plajă în 2021

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Vizualizari
346

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Ai plănuit un concediu la mare în 2021? Cu siguranță, abia aștepți să te relaxezi pe plajă și să te distrezi toată ziua alături de familie, prieteni sau copii. Dacă ți-ai pus în bagaj hainele potrivite, câteva creme de protecție solară pentru corp și încălțările preferate, probabil, te gândești care sunt activitățile de care te poți bucura la mare.

Pe lângă statul la soare sau plimbările pe faleză, la plajă poți și să te joci, astfel încât timpul să treacă mai repede și să te distrezi. Îți prezentăm câteva jocuri de care te poți bucura atunci când ești la plajă, în rândurile de mai jos!

Volei pe plajă

Cele mai cunoscute jocuri care se pot practica pe plajă și care îi încântă atât pe adulți, cât și pe copii sunt cele cu mingea. De aceea, primul joc de care te poți bucura în sezonul de vară este voleiul pe plajă sau în apă, în funcție de preferințe. Oricât de multe persoane ar participa la acest joc, distracția este garantată! Deși, există numeroase stațiuni pe litoral care au terenuri de volei pe plajă, poți să-ți aduci de acasă propria minge de plajă și să improvizezi un teren, în cazul în care cele amenajate sunt ocupate.

Bowling pe plajă

Un alt joc distractiv de care te poți bucura pe plajă este bowlingul. Din fericire, acest joc nu trebuie să se practice doar într-o sală special destinată, ci și în nisip. Nu trebuie decât să sapi câteva găuri în nisip, de mărimi diferite și să-ți rogi prietenii sau copiii să se așeze la distanță de acestea. Folosește o minge de tenis, care trebuie să se rostogolească și să ajungă în găurile create. Cine reușește să introducă mingea în cât mai multe găuri va fi desemnat câștigător!

X și O în nisip

Cine a spus că celebrul joc al copilăriei, X și O, poate fi jucat doar pe hârtie? Atunci când ai puțin timp liber stând pe plajă, joacă-l direct pe nisip! Desenează un chenar de dimensiuni mari și bucură-te alături de cei dragi. X și 0 îți va antrena gândirea strategică dar și atenția distributivă.

Castele din nisip

Nu poți să petreci timpul la mare fără să construiești măcar un castel din nisip, un joc ideal, care îți pune imaginația în mișcare. Castelele din nisip reprezintă o modalitate excelentă de a petrece timp de calitate alături de prieteni sau de familie și o activitate distractivă, de care îți vei aduce aminte și peste ani.

Vânătoare de comori

La mare, poți organiza și o vânătoare de comori, o activitate perfectă pentru plajă. Te poți bucura de acest joc folosindu-te de un recipient în care să pui monede sau scoici și pe care să-l ascunzi undeva pe plajă. Oferă-le participanților câteva indicii, treptat, astfel încât jocul să nu devină prea complicat, ci doar un mod amuzant de a petrece timpul.

„Împușcături“ cu pistoale cu apă

La magazinele de pe plajă, vei găsi și pistoale cu apă, care îți asigura o vacanță distractivă la mare. Acesta este un joc extrem de popular, de care te poți bucura alături de cei care te însoțesc, indiferent de vârstă. Vei găsi și pistoale care pot stropi adversarul până la 5-6 metri distanță, așa că, merită să le incluzi pe lista ta de obiecte necesare pentru mare.

Ce poate fi mai distractiv la mare decât joaca alături de cei dragi? Orice ai alege din această listă, bucură-te de clipe relaxante, pentru un sejur excelent.

Sursa foto: pexels.com/photo/photo-of-women-standing-on-beach-3727556/