Timisoara

6 lucruri cu adevărat interesante despre cazinourile online

6 lucruri cu adevărat interesante despre cazinourile online

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 luni si 5 zile
Vizualizari
753

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Descoperă 6 lucruri cu adevărat interesante despre cazinourile online și pe care, cu siguranță, nu le știai!

Cazinourile online reprezintă o alternativă excelentă pentru obținerea unui nivel ridicat de relaxare. Drept urmare, atunci când îți dorești să ai parte de o experiență unică, joacă online! Și pentru a nu juca pe bani reali poți încerca secțiunea de jocuri ca la aparate a platformelor cu jocuri de noroc gratuite. Lumea jocurilor de cazinou nu este doar despre adrenalină, câștiguri fenomenale și relaxare, ci îți oferă și o mulțime de lucruri interesante care îți permit să înțelegi mai bine popularitatea acestui fenomen.

Iată 6 dintre cele mai interesante lucruri pe care trebuie să le afli despre cazinourile și jocurile de noroc online!

1. Primul cazinou online a fost lansat în anul 1996, numărul acestora fiind de numai 15 până la finalul anului. În numai un an, numărul acestora a ajuns până la 200 în anul 1997, ca astăzi valoarea să fie la câteva mii de platforme online cu jocuri de cazinou (cifra de afaceri a acestor cazinouri era de aproximativ 29 de miliarde de euro în anul 2010, valoarea triplându-se până în 2018).

2. Lansarea primului cazino online (Inter Casino lansat în Antigua) a evidențiat importanța jocurilor de cazinou în atragerea jucătorilor. Această platformă online deținea un număr de 18 jocuri de noroc în portofoliul său, în timp ce un cazinou cu licență de astăzi oferă între 70 și 2000 de jocuri online.

3. Poate părea paradoxal, dar marea majoritatea a cazinourilor online nu sunt afiliate celor terestre, între acestea existând un nivel foarte ridicat de concurență. Lupta este câștigată de către platformele online, care se diferențiază prin politica de bonusuri, promoții și jocuri oferite, precum și prin programul de joc non-stop.

4. În România sunt 19 cazinouri cu licență ONJN, autorizația oferindu-se pentru o perioadă limitată, de numai 10 ani. Licență este de tip clasa I, statul român obligându-i pe toți afiliații la cazinourile online sau care lucrează în acest domeniu să dețină o licență de tip clasa a II-a, a cărui cost de obținere este de “numai” 6000 euro.

5. Cel mai mare câștig înregistrat până în prezent la un joc online de sloturi este în valoare de 18 milioane de euro, fiind obținut de către un jucător din Helsinki, Finlanda, la jocul Mega Fortune. Acesta nu doar că a câștigat și cel mai mare jackpot progresiv de până acum, dar nu a avut nevoie decât de 30 de minute pentru a-l obține!

6. Cel mai popular tip de joc de noroc la cazinourile online sunt sloturile (90% dintre jucători îl preferă), 84% dintre aceștia fiind bărbați. De reținut că nu toate cazinourile din mediul virtual le permit jucătorilor cu vârsta de 18 ani să joace, în anumite state limita de joc permisă fiind de 21 de ani. În medie, un jucător petrecere între 3 și 5 ore jucându-se într-un cazinou online, iar procentul celor care preferă să se relaxeze într-un cazinou atunci când sunt pe internet este de 11% din numărul total al celor care navighează online.

Dacă și tu te numeri printre cei care aleg ca variantă de relaxare online cazinoul, nu uita că este foarte important să joci întotdeauna responsabil și numai în cadrul platformelor licențiate!