Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul Liviu Rebreanu

Euroinstal Timisoara - Bulevardul Liviu Rebreanu
https://euro-instal.ro

6 metode simple pentru a-ți actualiza bucătăria fără o renovare completă

6 metode simple pentru a-ți actualiza bucătăria fără o renovare completă

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 3 ani si 11 luni
Vizualizari
629

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Dacă îți dorești să dai un nou aer locuinței tale, dar nu vrei să investești foarte mult, există metode prin care poți crea un aspect actualizat și modern fără prea multe bătăi de cap. De cele mai multe ori, pentru un astfel de efect, este suficientă remodelarea unei singure încăperi și întreaga locuință va părea diferită. Cum bucătăria este inima oricărei case, modificarea acesteia ar putea fi soluția pentru tine.

Iată 6 modificări simple pe care să le faci în bucătărie pentru un aspect modern:

1. Schimbă corpurile de iluminat
Candelabrele noi și elegante vor deveni centrul de interes al camerei. Poți opta pentru unele clasice din cristal sau unele mai moderne din fier forjat și în linii drepte. De asemenea, poți adăuga noi surse de lumină, cum ar fi banda LED, sub corpurile suspendate ale mobilei sau o șină de sporturi care să lumineze blatul de lucru.

2. Schimbă mânerele
Alegerea unor modele clasice este o actualizare care merită, având ca efect o schimbare subtilă a întregului spațiului. Alege butoni și mânere în linii simple, clasice, într-o culoare elegantă care să se potrivească cu restul decorului. Dacă mobila este într-o nuanță deschisă, feroneria închisă va oferi contrast și va ieși în evidență.

3. Actualizează accesoriile
Cu opțiuni limitate de decorare, este important să profiți la maximum de lucrurile mai mici. Așadar, fă schimbări nu foarte mari, dar de impact. Spre exemplu, poți opta pentru înlocuirea chiuvetei vechi cu una dintr-un material mai sofisticat. Poți să vezi aici oferta celor de la Sensodays, care propun diverse modele de cea mai bună calitate. Acest detaliu va schimba complet aspectul încăperii. Pentru a completa schimbarea, alege o baterie care să se potrivească. Alte modificări pe care le poți face sunt adăugarea unei bare de metal pe care să agăți diverse ustensile sau a unor etajere deschise pe un perete care este liber.

4. Vopsește dulapurile
Dacă fronturile mobilei au un finisaj învechit sau, pur și simplu, ți-ar plăcea să le dai o notă mai personală, gândește-te la adăugarea de culoare. Anul acesta sunt la modă culorile puternice precum verde și turcoaz. Pentru a nu fi prea strident, poți alege să faci corpurile de jos colorate, iar pentru cele de sus să alegi o nuanță neutră. Pentru un rezultat satisfăcător, optează pentru o vopsea de calitate.

5. Adaugă etajere
Creează spațiu de depozitare suplimentar prin adăugarea de rafturi simple. Dacă mobila actuală are doar bază, nu și dulapuri suspendate, cu atât mai bine. Poți adăuga polițe în nuanțe de lemn natural prinse cu suporturi metalice. Pe lângă faptul că se instalează extrem de ușor, acestea vor arată foarte bine. Le poți decora apoi cu cele mai frumoase piese de veselă și pahare sau poți adăuga câteva plante verzi pentru un aer proaspăt și aerisit.

6. Folosește jaluzele romane
Renunță la perdele și draperii și înlocuiește-le cu jaluzele romane sau, cum mai sunt cunoscute, rulouri sau rolete. Acestea vor adăuga o notă elegantă oricărei încăperi, dar mai ales bucătăriei. Pe de altă parte, acestea sunt mult mai practice, având în vedere că sunt prinse de geam. Alege o culoare asemănătoare tocăriei pentru un aspect coeziv.

În concluzie, dacă îți dorești să-ți actualizezi casa, nu este nevoie de o renovare completă nici măcar a unei singure camere. Este suficient să faci mici modificări de decor în bucătărie și vei avea impresia că locuința ta este una cu totul nouă.

Sursa foto: shutterstock.com

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com