Timisoara

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro

60 de ani de rugby studentesc la Timisoara

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 1 deceniu si 6 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
864

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Universitatea de Vest din Timisoara marcheaza sambata, 31 octombrie, 60 de ani de la infiintarea sectiei de rugby. Sase decenii de activitate neintrerupta incununata in anul 1972 cu titlul de campioana a Romaniei. O premiera absoluta pentru o echipa din afara Bucurestiului. Palmaresul sau mai cuprinde doua medalii de bronz, obtinute in 1973 si 1992.
Manifestarile dedicate acestei aniversari vor debuta la ora 10, in Aula Magna "Ioan Curea", cu o festivitate de decernare de cupe si diplome speciale pentru fostele glorii. Intre orele 13 si 14 este programat un meci de juniori intre RCM Universitatea de Vest si echipa Liceului cu Program Sportiv Banatul. De la 14.30 va avea loc o partida de old boys, in care protagoniste vor fi echipele Universitatea de Vest Timisoara si Lions Rugby Club. Ambele confruntari se vor disputa pe stadionul Politehnicii, vizavi de Facultatea de Constructii.

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul 16 Decembrie 1989

Euroinstal Timisoara - Bulevardul 16 Decembrie 1989
https://euro-instal.ro