Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

7 materiale necesare pentru amenajarea locuinței

7 materiale necesare pentru amenajarea locuinței

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Apartine de
DWF
Vizualizari
306

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Aspectul casei tale, dar și felul în care se va comporta aceasta de-a lungul timpului sunt aspecte care depind destul de mult de materialele pe care le alegi pentru realizarea lucrărilor. Amenajarea locuinței poate fi provocatoare uneori, iar dacă nu știi ce anume să alegi pentru locuința ta, am pregătit pentru tine o listă cu materialele pe care trebuie să le ai. Iată care sunt acestea!

Adeziv pentru placaje ceramice sau piatră naturală


Una dintre cele mai frecvente amenajări este placarea elementelor constructive cu piatră naturală, ori cu gresie sau faianță. În acest caz poți comanda materiale de construcții online, speciale pentru tipul lucrărilor pe care vrei să le realizezi, fără să te mai îngrijorezi cu privire la timpul pierdut în trafic, transport sau date de livrare. Tot ce trebuie să faci este să decizi ce tip de adeziv îți este necesar, în funcție de substrat, placaj și tipul camerei, pentru ca mai apoi să te bucuri de acesta direct în casa ta.Nu uita că pentru lucrări de placare la nivelul pereților sau pardoselilor vei avea nevoie de distanțiere, de racletă și de chit de rosturi, așa că adaugă-le în coș, pentru a fi sigur că poți demara lucrările în timpul stabilit.

Parchet și adeziv pentru parchet


Dacă te gândești că este momentul să intervii și la nivelul pardoselii din lemn, atunci va fi nevoie să alegi tipul de parchet dorit, dar și adezivul potrivit. Poți opta pentru parchet laminat, parchet stratificat sau parchet din lemn masiv și pentru fiecare în parte vei găsi adezivul potrivit. Nu uita că în cazul lucrărilor de amenajare la nivelul parchetului s-ar putea să ai nevoie și de folie de protecție anti-condens, iar plintele sunt obligatorii pentru mascarea rosturilor de dilatare.

Șapă pentru pardoseli


Indiferent ce lucrări de amenajare vrei să faci, șapa nu ar trebui să îți lipsească. Aplicată chiar și în strat subțire, aceasta readuce planeitatea suprafețelor și te poate ajuta să te bucuri de un substrat perfect plan, fără imperfecțiuni care să schimbe aspectul final al amenajării.

Rigips sau gips-carton


În prezent rigipsul este folosit din ce în ce mai mult, într-o varietate de lucrări. Cel mai adesea însă el este folosit pentru construirea de pereți despărțitori și în închiderea lucrărilor de izolare pe bază de vată minerală bazaltică sau vată de sticlă. Astfel, dacă vrei să cumperi rigips, va trebui să ai în vedere dimensiunile pe care vrei să le acoperi și să cumperi plăci pe care să le tai mai apoi la dimensiunea dorită. Rigipsul este un material excelent, deosebit de versatil, folosit de asemenea și pentru realizarea a diferite tipuri de scafe sau decorațiuni la nivelul pereților.

Placaj OSB


Placajul OSB este necesar pentru realizarea unor lucrări de compartimentare sau pentru închiderea unor elemente, cum ar fi cele din zona mansardelor. Placajul OSB este deosebit de eficient, este un material natural și este foarte rezistent, lucru care îl recomandă într-o multitudine de proiecte de amenajare.

Glet


Pentru pregătirea suprafețelor în vederea aplicării unor noi straturi de finisare este nevoie de aplicarea unui material care să închidă fisurile și să reducă imperfecțiunile la nivelul pereților. Gletul este un material perfect pentru a face acest lucru, drept pentru care acesta nu ar trebui să lipsească din coșul de cumpărături cu materiale pentru amenajarea locuinței.

Vopsea lavabilă și tencuieli decorative


Aceste două straturi de finisare sunt nelipsite din cadrul amenajărilor interioare. Ele oferă suprafețe deosebit de estetice, încheind astfel lucrările de înfrumusețare la nivelul pereților. Acestea sunt cele mai utilizate materiale pentru amenajarea caselor, iar fiecare dintre ele are un aport substanțial în schimbarea aspectului și funcționalității elementelor constructive.

Este nevoie de o alegere corectă a unor materiale potrivite, raportat la substrat și cerințe, dar și a unor materiale care să aducă multiple îmbunătățiri, mai ales de ordin estetic.

Sursa foto: unsplash.com/photos/eQ-8iUrb07g

Anunt Diamant Bahuczki Peter - fotograf botez

Sunt Peter Bahuczki - 0723.079.866 - fotograf botez, cununie, evenimente sportive, petreceri, team building, serbari scolare si gradinite, evenimente de afaceri, expozitii si targuri din Timisoara. Predarea pozelor in maxim 48 de ore. Ofer factura pentru serviciile oferite.
https://www.bahuczki.ro/peter-bahuczki-fotograf-botez/