Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

8 avantaje ale utilizării tapetului în locul vopselei

8 avantaje ale utilizării tapetului în locul vopselei

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
439

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Vrei să renovezi livingul, dormitorul, holul, balconul sau alte încăperi ale locuinței tale și nu știi cu ce să acoperi pereții? Îți dorești un stil aparte, modern și urban, însă cu un caracter rezistent și de lungă durată? Atunci iată cele 8 avantaje ale utilizării tapetului în defavoarea vopselei și cum te va ajuta acesta să creezi un ambient armonios și contemporan la tine în locuință!

Aplicare ușoară și rapidă


Tapetul autocolant, zugrăvibil, din hârtie, vinil sau fibră textilă poate fi aplicat rapid și ușor pe orice suprafață, de la pereții deja vopsiți și finisați, până la pereții din chirpici, beton, tencuială, lemn sau cărămidă. Fiind o variantă plus performantă în defavoarea lavabilei tradiționale. Dacă vrei să renovezi livingul alături de cel mai bun prieten sau cu un membru din familie, atunci vei reuși să instalezi tot tapetul chiar într-o singură zi, fără mizerie sau griji în locuință!

Prețuri pentru toate buzunarele


Deoarece există numeroase modele de tapet, din diferite materiale, dimensiuni, design și proprietăți, vei reuși întotdeauna să găsești articolele potrivite pentru bugetul tău, acestea începând de la 12-17 lei și putând depăși chiar suma de 30-50 de lei. Prețul variază în funcție de produs, dar și de nevoile și cerințele tale pentru amenajarea locuinței.

Design modern și versatil

Tapetarea pereților oferă un grad mare de creativitate pentru spațiul pe care vrei să-l renovezi, transformând numaidecât aspectul încăperilor. De exemplu, dacă până acum ai avut pentru o perioadă îndelungată de timp aceeași culoare a pereților și dorești să folosești tapet pentru următoarele renovări, atunci vei putea înlocui des și facil modelul dintr-o cameră atunci când te plictisești de aspectul vechi.

Maschează defectele

Dacă ai nevoie de o soluție rapidă pentru acoperirea pereților vechi, cu crăpături, pete, zgârieturi sau alte imperfecțiuni, atunci un tapet te va ajuta garantat! Acesta va masca toate defectele pereților, putând fi instalat chiar și înainte de un eveniment special, fără ca locuința ta să se umple de praf, vopsea, adeziv sau alte materiale și reziduuri greu de curățat.

Ușor de înlăturat


Un tapet este ușor de înlăturat de pe pereți. Suprafața poate fi dezlipită cu ușurință și cu produse care nu afectează structura locuinței sau poți acoperi direct zona cu un alt tapet, fără ca acesta să cadă sau să se lipească inestetic.

Impact vizual pozitiv

Deoarece tapetul poate fi întâlnit în foarte multe modele și forme, acesta va uimi cu siguranță toți musafirii care îți trec pragul. Impactul vizual este puternic încă de la intrarea în casă și se va menține pe parcursul întregii vizite. Alege tapete cu design diferit pentru fiecare încăpere, astfel încât să creezi un ambient deosebit și urban!

Este rezistent și durabil


În cazul în care nu te hotărăști să schimbi tapetul des, atunci ține minte că acesta poate rezista pentru o perioadă de peste 20 de ani, fără a se dezlipi, strica sau decolora. Cu toate acestea, este important să alegi tipul de tapet potrivit în funcție de camera în care va fi montat. De pildă, nu toate modelele sunt rezistente la umiditate și apă, așadar pentru bucătărie și baie alege un tapet impermeabil.

Ușor de întreținut

Chiar dacă poate rezista o perioadă îndelungată de timp, tapetul are nevoie de îngrijire periodică. Aspiră-l de praf cu o perie cu perii moi sau cu o cârpă delicată din bumbac de fiecare dată când faci curățenie generală în locuință. Nu folosi soluții abrazive, detergenți sau clor deoarece materialul tapetului se va deteriora.

Tapetul oferă un plus de culoare și personalitate locuinței, alături de numeroase alte beneficii pentru un ambient primitor și relaxant. Alege din multitudinea de materiale și modele întocmai design-ul favorit și asortează-l pe acesta cu piesele de mobilă din încăpere, dar și cu stilul tău de viață!

Sursă foto: unsplash.com/photos/4HG3Ca3EzWw

Filtre articol

Categorie articol: Amenajari