Timisoara

8 moduri distractive în care să-ți petreci timpul liber în această toamna

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
855

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Perioada de toamna vine pentru mulți oameni cu mai mult timp liber la dispoziție. În cazul în care nu știi ce să mai faci pentru a te distra vara aceasta, iată mai jos câteva recomandări.

Iată 8 moduri în care poți să-ți petreci timpul liber din această toamna:

1. Mergi la rafting - Acesta este unul dintre cele mai apreciate sporturi de aventură și o modalitate ideală de a te distra împreună cu prietenii. În timp ce te conectezi cu natura capeți și o porție serioasă de adrenalină. De asemenea, ai posibilitatea să admiri și peisaje spectaculoase dintr-o nouă perspectivă. În cazul în care te temi să practici o asemenea activitate, trebuie să știi că firmele care se ocupă cu așa ceva își iau măsuri de siguranță, iar dacă vei respecta instrucțiunile totul va fi în regulă. În plus, toți participanții sunt obligați să poarte veste. În România sunt mai multe trasee de rafting, inclusiv în apropierea Timișoarei. Gradul de dificultate variază de la ușor până la extrem de dificil.

2. Joacă poker - Acest joc este echivalent cu distracția, lucru confirmat de toți cei care l-au practicat. Pokerul este un joc dinamic, în care acțiunea se petrece foarte rapid și tot timpul trebuie să fii atent și să iei decizii care îți pot aduce victorii sau eșecuri. De asemenea, există mai multe versiuni disponibile, inclusiv pentru cei mai grăbiți. Spre exemplu, la 888 poker este disponibilă inovația numită SNAP Poker, atât de apreciată de cei care doresc acțiune la foc continuu. În cadrul acestei versiuni, de fiecare dată când dai fold vei fi mutat automat la o masă nouă.

3. Mergi într-un parc de distracții - Simte-te din nou ca în copilărie și încearcă modalitățile de distracție disponibile într-un asemenea parc. Dă-te în mașinuțe așa cum făceai în tinerețe, într-un carusel ori într-o roată. Poți să tragi și cu pușca în speranța că vei obține un premiu spectaculos. Te vei simți din nou ca în copilărie și vei simți poate și nostalgia acelor momente frumoase trăite în urmă cu ani buni.

4. Mergi la picnic - Scapă de căldura orașului și mergi undeva în natură la un picnic alături de prieteni. Încearcă mâncăruri inedite, ușoare, special concepute pentru un picnic bun și o porție de distracție alături de prieteni. Vei reuși astfel să te reconectezi cu natura, la o temperatură ceva mai scăzută decât cea din oraș. De asemenea, vei petrece și timp de calitate alături de prieteni și veți avea ocazia să faceți planuri noi sau să depănați amintiri.

5. Pornește într-o drumeție fără să ai un punct de destinație - De multe ori cădem în "păcatul" de a planifica mult prea mult excursiile în care plecăm, dar ce-ai spune să pornești într-o drumeție fără să ai un punct exact de destinație? Ia-ți prietenii, urcă în mașină și opriți-vă strict în locurile care vă plac, fără să aveți ceva planificat. Luați cazare de pe drum, mâncați în locuri alese întâmplător. Că va ieși bine sau rău, rămâne de văzut, dar cel puțin va fi o experiență inedită.

6. Învață un dans nou - Ce-ai spune dacă ți-ai îmbogăți cunoștințele de dans cu ceva nou? Poți încerca ceva latino, cum ar fi salsa și bachata, dar și ceva mai clasic precum tango. Dacă-ți vei îmbogăți cunoștințele în acest domeniu vei avea doar de câștigat, mai ales că dansul are beneficii mari în ce privește socializarea. Dar studiile de specialitate au demonstrat că persoanele care dansează în mod repetat au o condiție fizică mai bună și au probleme mai puține la inimă și plămâni. În plus, flexibilitatea organismului tău va fi la un nivel optim și tonusul muscular va fi îmbunătățit.

7. Fii turist în propriul oraș - De multe ori ne planificăm vacanțe la munte, la mare ori în străinătate și uităm să ne bucurăm de propriul oraș. Tocmai din acest motiv, poți încerca să fii turist în propriul oraș, să spunem Timișoara. Cu siguranță din această perspectivă vei avea ocazia să descoperi locuri și clădiri noi și să te bucuri mai mult de ele. Experimentează cel puțin o dată în viață acest lucru și cu siguranță nu vei regreta. Dimpotrivă, vei fi mai atent la părțile pozitive și astfel și starea ta de spirit va fi mai bună.

8. Urmează un curs de gătit - Cu siguranță și gătitul poate avea o latură distractivă, mai ales când încerci ceva nou, poate ceva ce ar fi părut imposibil să fie creat de mâinile tale. Încearcă să urmezi un curs în care să înveți secretele unor bucătari cunoscuți. Dacă ești fanul bucătăriei grecești, poți încerca astfel de rețete, în așa fel încât să gătești precum în vacanțele tale preferate.