Timisoara

A fost ales designul noii pungi de cumparaturi

Kindlein, in trei acte, la Scart

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Vizualizari
942

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Ei sunt castigatorii!

Designul noii pungi de cumparaturi Iulius a fost ales! Le multumim tuturor celor care s-au implicat in acest proiect si va invitam pe toti sa va bucurati de cele 6 lucrari castigatoare:

Locul I
NEDA LAVINIA

Reprezentativa pentru brand-ul IuliusMall, lucrarea Laviniei imbina originalitatea cu starea de bine pe care o ofera shopping-ul. Asa cum a declarat chiar ea, Lavinia a lucrat aproximativ 20 de ore la acest concept. Asadar, locul I cu felicitari.


Mentiunea I

FODOR ZOLTAN
Culorile tari sunt la moda in design-ul grafic. Asa ne-a spus Zoltan in momentul in care a fost invitat in fata juriului. Pentru pasiunea de care a dat dovada, el a primit mentiunea I.


Mentiunea II

SARATOC DANIEL
Desi s-a inscris in concurs cu 4 lucrari, se pare ca prima dintre ele este cea care i-a purtat noroc. Feminitatea e cuvantul care caracterizeaza lucrarea lui Daniel, iar originalitatea lui a fost premiata cu mentiunea II.


Mentiunea III

COITA COSMIN
Lucrarea lui Cosmin este orientata catre publicul masculin pasionat de shopping. Ingeniozitatea cu care a imbinat culorile si elementele grafice a fost apreciata de catre juriu, motiv pentru care Cosmin a primit mentiunea III.


Mentiunea IV

CABAU LIVIU
Eleganta si profesionalism. Acestea sunt cele 2 caracteristici pe care Liviu le atribuie lucrarii sale. Se pare ca juriul a avut aceeasi opinie, avand in vedere faptul ca acest concept a primit mentiunea IV.


Mentiunea V

GOLUMBEANU SORIN
Pornind de la sigla IuliusMall, Sorin a dorit sa creeze un concept care sa induca o stare de optimism clientilor. Pentru ca a inteles ca shopping-ul ii face pe oameni fericiti, Sorin a fost premiat cu mentiunea V.