Timisoara

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro

Acasa pentru tine - Targ Imobiliar & Deco la Iulius Mall

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 9 ani si 1 luna
Vizualizari
1069

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

ACASĂ PENTRU TINE”, TÂRG IMOBILIAR & DECO, LA IULIUS MALL TIMIŞOARA, ÎN WEEK-END

Dacă sunteţi în căutarea unei locuinţe sau doriţi să vă reamenajaţi casa, în week-end sunteţi invitaţi la IULIUS MALL TIMIŞOARA, unde are loc evenimentul inedit „Acasă pentru tine”. Aflat la ediția a X-a, târgul se va desfășura în perioada 8 - 10 mai 2015, la demisolul și parterul IULIUS MALL și va reuni cele mai noi proiecte rezidențiale din Timișoara și firme de renume în domeniul mobilierului.

Printre ofertele prezentate se numără cel mai nou și inedit proiect rezidențial din Timișoara, poziționat în mijlocul naturii: Adora Forest. Pe lângă serviciile de calitate, dezvoltatorul introduce pe piaţa autohtonă conceptul newyorkez de „cameră extra'”, ce oferă clienţilor un spaţiu suplimentar la achiziţionarea unui apartament, perfect adaptabil nevoilor sau hobby-urilor acestora.

Uranus Plaza este un complex rezidențial localizat în apropierea punctelor de interes din oraş, precum şi a unui pitoresc parc. Pentru cei care doresc să simtă viața la casă pot găsi la târg două proiecte spectaculoase: Cartier Armonia și Plaza Residence. Cartier Armonia dezvoltă o zonă rezidențială exclusivistă de case cu piscină, amenajate la standarde înalte, dar cu prețuri accesibile. Proiectul Timişoara Plaza Residence este un ansamblu de case înșiruite, compus din 12 unități locative, fiecare cu loc de parcare.

Pentru cei visează la o casă după un proiect propriu, Chiulan House Factory le oferă soluții de implementare rapide. O casă Chiulan House Factory este inteligentă, datorită tehnologiei germane folosite la fabricare şi consumului scăzut de energie pentru încălzirea locuinţei pe timp de iarnă.

O noutate în cadrul târgului o reprezintă prezența unui consultant în construcții, care va oferi sfaturi tuturor celor interesați și celor care își construiesc o casă în regim propriu. Consultantul Mactim va oferi consultanță specializată, analize pentru reducerea costurilor și recomandări avizate în privința materialelor necesare.

Moda se schimbă și în domeniul design-ului interior, evoluând către un efect estetic prin care să se reflecte un anumit stil de viață, stări de spirit și un confort vizual. Tendințele pentru anul 2015 în materie de amenajări interioare vor îmbina elementele contemporane cu stilul clasic și retro, iar firmele prezente la eveniment vin cu soluții uimitoare în acest trend. Mai mult, pentru optimizarea costurilor, specialişti propun încălzire în pardoseală, panouri fotovoltaice, panouri radiante, panouri solare sau turbine eoliene.

Filtre stire

Data crearii: Luna trecuta, Anul curent

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro