Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Accesibilitatea studentilor cu dizabilitati in campusul universitar

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 8 ani si 7 luni
Vizualizari
789

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 26 aprilie 201619:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Seară de dezbatere cu studentii pe tema Accesibilitatea studenţilor cu dizabilităţi în campusul universitar
Grupul de Iniţiativă “Accesibilizare pentru fiecare” din cadrul Politehnicii Timişoara împreună cu Centrul Euroregional pentru Democraţie (CED) si în parteneriat cu Şcoala de Management din Fribourg, Elveţia, organizează marti, 26 aprilie, orele 19.00, la Casa Moc (str. Aleea Studenților, Timişoara) o dezbatere privind gradul de accesibilitate a clădirilor din campusul Politehnicii. Campusul UPT are cel putin 22 locaţii frecventate de către un număr mare de studenti: 16 cămine, 6 clădiri administrative – Rectorat, Bibliotecă, 2 Cantine, 2 Baze sportive.

Dezbaterea își propune următoarele:

  • informarea studenţiilor despre obiectivele acestui proiect;
  • rezultatele obţinute în urma evaluării celor 22 de clădiri aparţinând U.P.T;
  • propunerea unor soluţii fezabile privind îmbunătăţirea gradului de accesibilitate a acestor clădiri.

Întâlnirea se desfăşoară într--un cadru foarte informal, „ la o cafea si prăjitur㔂 participanţii sunt rugaţi să participe activ la discuţii.
Pentru mai multe detalii despre eveniment, vă rugăm să luaţi legătura cu reprezentanţii Grupului de initiativă la telefon 0755789288, email: voichita_vid@yahoo.com .Persoana de contact : drd. ing. Vid Voichiţa Elena

Evenimentul are loc în cadrul proiectului „Universități all-inclusive: Proiect pentru îmbunătăţirea serviciilor de accesibilizare ale universităţilor, adresate studenţilor cu dizabilităţi”, implementat în perioada 16 martie 2015 – 15 septembrie 2016. Proiectul este co-finanţat printr-un grant din partea Elveţiei, prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană extinsă.

Anunt Diamant Euroinstal - Calea Aradului

Euroinstal Timisoara - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro