Timisoara

Achizitionare rapida cu LeasingAutombile - Audi second hand de vanzare prin leasing financiar

Achizitionare rapida cu LeasingAutombile - Audi second hand de vanzare prin leasing financiar

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Vizualizari
1000

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cumpararea unei masini rulate reprezinta o alternativa avantajoasa atunci cand alegeti sa colaborati cu un dealer autorizat pentru autoturisme second hand fara defecte ascunse si fara timp pierdut pentru a cauta modelul dorit. Pentru cei pasionati de marca Audi, firma Leasing Automobile faciliteaza achizitionarea de modele Audi second hand prin programul personalizat de leasing financiar, adaptat posibilitatilor clientilor.

Posibilitati multiple de finantare pentru numeroase modele Audi second hand asigurate de Leasing Automobile

Colaborarea cu un dealer autorizat nu reprezinta doar o varianta sigura de achizitie a unei masini rulate, ci si posibilitatea obtinerii unei finantari atunci cand bugetul nu permite achizitionarea cu banii pe loc.

Leasing Automobile dezvolta permanent serviciile de finantare pentru toti clientii care doresc achizitionarea unei model modern, puternic si fiabil.

Masinile rulate comercializate de Leasing Automobile pot fi achizitionate prin mai multe tipuri de finantare:

  • Credit auto

Aceasta posibilitate de finantare se adreseaza persoanelor fizice care solicita achizitionarea in rate a unei masini rulate. Leasing Automobile colaboreaza cu institutii financiare specializate care faciliteaza obtinerea rapida a creditelor pentru achizitionarea unui auto rulat existent in catalogul Leasing Automobile;

  • Leasing financiar

Leasing financiar este o optiune de finantare disponibila pentru clientii persoane juridice, care trebuie sa ia in considerare urmatoarele conditii de acordare a programului leasing auto:

Achitarea unui avans de 15 % - 50 % din valoarea de achizitie a masinii care poate fi deductibil sub forma unor rate periodice;

Contract incheiat pe o perioada cuprinsa intre 12-60 luni.

  • Programul de schimb auto

Programul Buy Back ramane o optiune potrivita pentru clientii care doresc sa isi inlocuiasca masina detinuta cu un model nou, mai perfomant. Pentru a beneficia de acest program, clientii trebuie sa ofere vechea masina, in schimbul unei sume de bani, dupa evaluarea masinii, si sa achite diferenta de bani pentru modelul pe care doresc sa il achizitioneze.

Diverse modele de Audi second hand disponibile in flota de masini rulate din pacurile auto Leasing Autmobile

Oricare ar fi modelul de Audi second hand pe care il cautati, Leasing Automobile va ofera mai multe variante la preturi atractive , dintre care:

Audi Q7, Audi A8, Audi A4, Audi A5, Audi Q3.

Mai mult, printre modelele Audi second hand expuse in cele doua parcuri auto din Arad si Galati, veti regasi constant autoturisme la pret promotional.
Caracteristicile masinilor Audi:

  • Design atractiv

Pentru pasionatii de automobile create de marcile germane, design-ul este un aspect foarte important. Marca Audi este prin excelenta unul dintre producatorii ce creeaza modele desavarsite din punct de vedere al design-ului.

  • Modele potrivite pentru fiecare client

In cele doua parcuri leasingAutomobile exista modele ce satisfac cerintele clientilor: SUV-uri (Q3, Q5, Q7), berlina (A5, A8), break (A4).

  • Specificatii tehnice

Modelele Audi second hand indeplinesc standardele autmobilelor de lux: ABS, siguranta si stabilitate, airbag-uri etc.

Toate modelele prezentate in catalogul online leasingautomobile.ro au specificate toate detaliile tehnice de care aveti nevoie (kilometraj, an fabricatie).

Pentru orice detalii si informatii suplimentare, luati legatura cu unul dintre reprezentantii serviciului de relatii cu clientii.

Contact Showroom Galati
Adresa: Str. George Cosbuc, Nr. 138, Galati.
Mail: office @ leasingautomobile.ro
Telefon: 0741414488

Contact Showroom Arad
Adresa: Calea Timisorii, Nr. 142, Arad.
Mail: officearad @ leasingautomobile.ro
Telefon: 074141446

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389