Timisoara

Acoperișul metalic - un bun protector al casei

Acoperișul metalic - un bun protector al casei

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 5 ani si 6 luni
Vizualizari
439

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Acoperișul unei case sau al unei clădiri este considerat unul dintre cele mai importante componente ale acestora deoarece fără el, structura lor nu va putea dura mult timp. Acoperișul unei case protejează de efectele dăunătoare aduse de către elementele naturale. În afară de protejarea casei în sine, acoperișul oferă de asemenea, protecție pentru persoanele care trăiesc în interiorul acesteia. În acest articol, vom defini unul dintre cele mai populare tipuri de acoperișuri și anume acoperișul dințiglă metalică.

Acoperișurile metalice sunt foarte populare, deoarece pot aduce durabilitate, frumusețe și ajută la reducerea costurilor de energie ale locuinței. Țigla metalică este disponibilă într-o gamă largă de culori, texturi și stiluri. Ea este cunoscută pentru versatilitatea sa și pentru avantajele pe care le oferă. Dacă dorești să obții o protecție fiabilă împotriva vântului, a soarelui, a zăpezii și a ploii fără a sacrifica valoarea estetică a casei tale, atunci aceasta este cea mai bună alegere pentru tine.

În comparație cu alte opțiuni de acoperiș, acoperișurile metalice oferă avantaje unice. În primul rând, sunt mult mai durabile decât plăcile de asfalt, putând dura între 30 și 60 de ani și au un grad mai redus de descompunere și dezintegrare. Totuși, instalarea acestui tip de acoperiș poate fi mai costisitoare. Un alt avantaj important este că acest tip de acoperiș este mult mai ușor decât alte tipuri de plăci.

Metalul este cunoscut ca un material rezistent la foc, astfel încât cei care locuiesc în casă se simt mult mai în siguranță dacă au acest tip de acoperiș instalat în casa lor. Datorită capacității sale superioare de a se contracta și de a se extinde atunci când este expus la căldură, țigla metalică oferă o protecție solidă împotriva zăpezii, a vânturilor dure, a valurilor de căldură, a grindinei.

Țigla metalică poate fi acoperită cu orice tip de pigment de culoare și poate fi texturată pentru a se asemăna multor granulații dorite.

În cele din urmă, deoarece acoperișurile metalice reflectă o cantitate mare de energie a soarelui, acest lucru te poate ajuta să economisești bani pe încălzire și pe costurile cu energia electrică.

O firmă de încredere care se ocupă de acoperișuri Suceava este Acoperișuri Mihu din Ipotești. Societatea pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de produse pentru realizarea celor mai bune acoperișuri metalice. Principalele produse comercializate sunt: tablă cutată, tablă tip țiglă, sisteme pluviale, accesorii, panouri sandwich, șipcă, garduri. Compania este partener oficial Blachotrapez.