Timisoara

ACS Dumbravita, evolutie de vis in Franta

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 8 ani si 10 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
645

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

De neoprit în competițiile europene, la chiar prima participare. ACS Dumbrăviţa a reușit trei victorii în faza a II-a a Cupei ETTU la tenis de masă, în oraşul francez Le Grand-Quevilly. Campioana României a învins toate adversarele, calificându-se în faza eliminatorie de pe prima poziție. Bănățencele reușeau să ajungă în Franța, după ce au avut o evoluție bună și în primul tur, pe care l-a disputat anterior, la Giarmata.
Elevele Nicoletei Husar, Andreea Zanfir, Mihaela Dospina şi Karla Manea s-au mobilizat excelent și în ciuda lipsei de experiență în competiții de acest gen, au obținut maximum în Franța. Performanța timișencelor este cu atât mai mare cu cât au fost lipsite de Adina Diaconu, componentă de bază a echipei, care a participat în aceste zile la Europa Top 10 pentru cadete, tot în „Hexagon”. Ea a obținut locul secund, după ce anul trecut lua aurul.
În prima zi, timișencele au trecut cu 3-0 de echipa gazdă, ALCL TT Grand-Quevilly și cu 3-1 de formația italiană Tennistavolo Zeus. În a doua zi a competiției, ACS Dumbrăvița a învins cu 3-0 și reprezentanta Luxemburgului, DT Rued.