Timisoara

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro

ACS Poli, in mare forma! 3 victorii la rand cu 3-0

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 10 ani si 7 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
973

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

În ultimele 8 zile, ACS Poli a înregistrat trei victorii consecutive, toate cu scorul de 3-0. Ultima victimă a timişorenilor a fost Olimpia Satu Mare. Un alt motiv de bucurie pentru gazde e confirmarea formei noului duo ofensiv format din Henrique şi Bărbuţ. Aceștia au marcat și cu Oli câte un gol, prima reușită aparținând lui Boldea. Gruparea bănățeană mai învinsese cu 3-0 pe Oradea, dar și la Câmpina.
La fel ca în precedente victorii obţinute la acelaşi scor, ACS Poli s-a desprins decisiv după pauză. Cele 3 victorii au urcat echipa pe locul secund, la două puncte de liderul Metalul Reșița, care are însă un meci mai mult disputat.
“A fost o săptămână foarte bună. Echipa arată chiar foarte bine în unele momente, cred că în fiecare meci in ultimele trei am fi putut câştiga mai clar. Mă bucură mult revenirea. Echipa avea nevoie de un rezultat bun să se descătuşeze. Mă bucur că azi pe lângă cele trei goluri am reuşit să facem şi spectacol. Avem jucători de calitate, care pot să face lucrul acesta. Mă bucur că echipa a arătat bine fizic, după trei zile de la alt meci, de aceea nu am făcut modificări. Mă bucură debutul lui Rody, evoluţia lui Belu, a tuturor jucătorilor. Echipa poate şi mai mult când se va omogeniza. Putem deveni o forţă mult mai mare. Sunt foarte mulţumit ce s-a întâmplat în aceste zile”, a declarat Dan Alexa la finalul jocului cu echipa sătmăreană.

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/