Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

ACS Poli incheie turul NEÎNVINSA

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 1 deceniu si 9 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
813

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

ACS Poli Timișoara încheie turul în stil de mare echipă. Conduşi la Oradea de două ori, elevii lui Velcea s-au impus în cele din urmă cu 3-2, în mare parte datorită unui Răzvan Trandu sclipitor. Se anunţă sărbători fericite pentru bănățeni, care sunt la mai puțin de jumătate de an de promovare.Gruparea bănăţeană este singura din primele două eşalone care nu a pierdut vreun meci în actualul sezon competiţional.
Petrovic şi Trandu cu două reuşite de generic au semnat golurile trupei lui Velcea, care arăta mai bine de la joc la joc. Vacanţa nu vine acum, deoarece trupa în alb şi negru mai are pregătite câteva amicale în această săptămână.
Echipa folosită contra celor de la FC Bihor: Kirev - Sakir, Petrovic, Şeroni, Marovic - Goge (84, Dobricean), Poparadu (cpt.), Trandu, Nanu (62, Boștină) - Boldea, Enciu (75, Bălace).

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii