Timisoara

ACS Poli, ultimele amicale inainte de UTA

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 7 ani si 4 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
696

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Luna lui martie va aduce un meci extrem de interesant pentru zona de Vest. UTA va întâlni ACS Poli într-o partidă care va avea darul să lămurească multe lucruri. Dacă arădenii se vor impune, vor reintra în lupta pentru promovare, iar dacă Poli va câştiga, va fi deja cu un pas în prima ligă. Până la acel meci mai sunt mai puţin de două săptămâni, iar gruparea bănăţeană mai are pregătite câteva jocuri de pregătire.
Bănățenii vor mai disputa două jocuri amicale până la începerea returului. Programul de jocuri a mai suferit modificări, astfel că adversarul de miercuri s-a schimbat. Se vorbea despre o divizionară județeană din Caraș dar până la urmă timișorenii vor da piept cu gruparea Millenium Giarmata, locul 4 în C4 la finalul turului. Meciul va avea loc în comuna din nordul Timișoara, pe arena “Nicolae Moraru”, de la ora 16.
În fine, ultimul test înainte de start va avea loc sâmbătă, 2 martie, de la ora 15, pe teren propriu, probabil pe stadionul “Dan Păltinișanu”. De această dată vizitatorii sunt o echipă mai apropiată, teoretic, ca valoare, FC Botoșani fiind pe locul 4 în seria I a B-ului, la un punct de un loc promovabil.
Între timp, rivalul de tradiție al bănățenilor, UTA, se află în cantonament în Ungaria. Arădenii sunt optimiști după ce au fost preluați de un nou finanțator în weekend, Adrian Marțian.