Timisoara

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro

ACS Poli va hiberna pe un loc promovabil

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 1 deceniu si 7 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
995

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

ACS Poli Timişoara a învins-o la limită pe FC Maramureş, în etapa a 14-a a ligii secunde, şi rămâne singura echipă din primele două eşalone care nu a suferit vreo înfrângere până acum. Unicul gol al partidei a fost marcat de Mario Enciu în prima repriză. A fost şi primul gol marcat de atacant în liga secundă pentru ACS Poli, el mai reuşind să marcheze o dată şi în Cupa României, în eşecul 2-3 de la Pâncota.
Partida a fost dominată de trupa în alb-negru care şi-a creat numeroase faze de poartă, însă şi maramureşenii au dat o replică bună. ACS Poli rămâne pe locul secund, la 4 puncte de liderul Corona, însă s-a distanţat faţă de echipe de pe locul 3, Măciuca, la 5 puncte.
ACS Poli (antrenor Valentin Velcea): Kirev - Sakir, Petrovic, Miculescu, Marovic - Goge (75' Artean), Trandu, Bălace (cpt., 58' Poparadu), Nanu - Boldea, Enciu (57' Szekely).
Baia Mare (Ioan Tătăran): Olaru - Olteanu, Hodor (cpt.), Faye, Duruș (53' De Rosa) - Fl. Achim, Chivoiu, Negrea (77' Negură), Istrofor (59' M. Deac), V. Pop - Tănasă.
ACS Poli încheie prima parte a sezonului în deplasare, la Bihor, duminică.

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com