Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Acum ai oportunitatea de a alege programul leasing pentru achizitia automobilului mult dorit

Acum ai oportunitatea de a alege programul leasing pentru achizitia automobilului mult dorit

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
667

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Leasing-ul reprezinta un program de inchiriere de automobile de catre diverse intreprinderi, de la societati producatoare la societati specializate. Datorita acestui program, conducatorii de automobile pot deveni proprietarii masini, motiv pentru care numarul de persoane care opteaza pentru masini leasing este in plina ascensiune. Leasing-ul este considerat un sistem de finantare pentru investitii, foarte avantajos, deoarece exista posibilitatea de inchirire a automobilelor de la societati specializate. Pe langa dotarile avansate ale unei masini leasing, viitorii proprietari trebuie sa cunoasca cateva conditii ce trebuie indeplinite.

Poti conduce masina la care visai optand pentru un program leasing


Dotarile avansate ale acestor masini leasing asigura un confort crescut tutoror celor care opteaza pentru o astfel de masina. Computerul de bord este un sistem tehnologic avansat care asigura informatii relevante cu privire la durata calatoriei, rute scurte, numarul kilometrilor parcursi. Aceast sistem confera un nivel maxim de confort in timpul deplasarilor. Sistemul de incalzire in scaune este un alt atribut al acestor masini leasing. Acesta ofera un plus de comoditate soferului si pasagerilor sai. Senzorii de ploaie sau de parcare sunt functii avansate ale masinii leasing ce faciliteaza condusul, asigurandu-i soferului incredere in timpul deplasarilor si utilizarii automobilului. De asemenea, aceste masini leasing detin si alte functii avansate pentru a facilita condusul si a oferi confort tutoror celor care o utilizeaza.

Ce este programul de leasing?


Cei care opteaza pentru un program leasing pot deveni proprietarii masinii mult dorite. O suma lunara fixa contribuie la plata integrala a masinii leasing. Totodata, aceasta plata lunara le garanteaza conducatorilor auto posibilitatea de a alege sa devina proprietari pe bunul ales. Cu alte cuvinte, acest program presupune inchiderea unui contract pe o perioada determinata, iar dupa expirarea acesteia proprietarul poate sa devina proprietarul masinii alese.

Tot ceea ce trebuie sa stii despre masini leasing


Dobanda aferenta acestui program de leasing este unul fix. Altfel spus, persoana care va alege sa achizitioneze masini leasing va plati o dobanda de 4,5%. Avansul in ceea ce priveste masini leasing variaza in functie de situatia financiara si contabila a intreprinderii. Conform acestei situatii, cei care vor opta pentru masini leasing vor plati un avans a carui procent variaza intre 15%-50%. Conditia esentiala de alegere a unei masini leasing este aceea de a fi persoana juridica. Cei care vor achizitiona o masina prin programul de leasing trebuie sa detina o societate. Intreprinderea detinuta de catre persoanele juridice ce doresc sa achizitioneze o masina prin programul de leasing trebuie sa aiba minim un an de functionare. Este foarte important in achizitia unor masini leasing ca societatea sa nu prezinte datorii. Acestea sunt conditiile pe care viitorii proprietari trebuie sa le indeplineasca pentru a obtine masina mult dorita prin programul de leasing.

Nu mai sta pe ganduri si alege automobilul pe care ti-l doresti


Este recomandat ca persoanele ce doresc achizitia unor masini leasing sa aleaga un parc auto specializat.
AutoGeist.ro este un parc auto ce ofera spre vanzare numeroase modele de masini leasing. Printr-un singur click poti vizualiza modelele de automobile existente in parcul auto. De asemenea, poti obtine informatii utile cu privire la caracteristicile fiecarei masini oferite spre vanzare. Contacteaza un specialist din cadrul parcului auto pentru a obtine mai multe informatii despre programul leasing si ofertele existente. Indeplineste-ti visul si nu ezita sa alegi achizitia masinii la care ai visat.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro