Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

Adecco

Adecco

Detalii firma de recrutare

Adresa
Timisoara, Bulevardul Take Ionescu, nr. 46 B
Telefon
0256432211
Fax
0256406180
Social links
Categorie
Firme de recrutare
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
28015

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma de recrutare

Adecco Timisoara

In situatiile in care aveti proiecte de dezvoltare a capacitatilor de productie existente sau a constituirii unei societati noi si doriti angajarea de personal calificat pe anumite profile profesionale, calificari si competente, Adecco din Timisoara vine in sprijinul dvs. acordand asistenta de specialitate, in vederea selectiei personalului necesar.

Recrutarea in masa presupune atragerea si gestionarea unui numar important de aplicatii, in directa relatie cu un numar mare de posturi vacante (peste 50). Recrutarea in masa este un proces integrat si complex cu o logistica aparte incluzand componente care tin de promovarea proiectului in mass-media, receptia si clasificarea candidatilor, implementarea unui sistem eficient de evaluare si triere psihologica.

Adecco detine metodologia si instrumentele psihologice necesare procesarii in timp real a candidatilor, oferind de asemenea consultanta pe toata durata de acomodare a noilor angajati.

Orar firma de recrutare

Luni - Vineri: 9:00 - 17:30

Filtre firma de recrutare

Facilitati: Angajari perioada determinata, Recrutare pt. Romania
Zone din Timisoara: Dorobantilor

Anunt Platina Rosman Talent Solutions

Rosman Talent Solution - tel. 0723.581.116 - servicii de recrutare si selectie de personal, consiliere in cariera, administrare si salarizare. ​Cu o perspectiva noua asupra strategiilor de recrutare, Rosman reuseste sa atraga parteneri de business din diferite arii: It & tehnologie, inginerie, financiar, logistica, BPO, medical, comercial etc.