Timisoara

Anunt Platina 8 Martie la Arta Hotel Ballroom

Arta Hotel Ballroom Timisoara te invita sa petreci de Ziua Femeii. Am pregatit un meniu cu preparate pline de gust si pasiune.

Adi Stoenescu Trio

Detalii petrecere/concert

Telefon
0722597541
Social links
Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
425

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 31 mai 202219:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Adi Stoenescu Trio

Adi Stoenescu Trio este cea mai nouă formulă sub care pianistul Adi Stoenescu explorează peisajul în schimbare al jazz-ului contemporan. Componența actuală, cu Jonathan Bäckström la contrabas și Alessandro D’Anna la tobe, se organizează în jurul unor compoziții recente, la care se adaugă cele incluse pe albumul „Waking Light” al Adi Stoenescu Group, lansat la final de noiembrie 2021:

Compozițiile propuse în format de trio sunt un prilej pentru interplay, o muzică cu forme mai libere, care se dezvoltă pe moment, ca o conversație între prieteni. O dovadă a puterii jazz-ului de a aduce împreună instrumentiști din țări și contexte muzicale diferite, Adi Stoenescu Trio propune un sound deschis la influențe și interpretări, care se construiește de fiecare dată altfel în dialogul de pe scenă.

Adi Stoenescu - pian (RO)
Jonathan Bäckström - contrabas (FI)
Alessandro D’Anna - tobe (IT)

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta
Ocazii speciale: Concerte

Anunt Gold 8 Martie la Casa Domnitei

Casa Domnitei din Mosnita Noua va invita sa petreceti de 8 Martie la cantaretele Dana Ivan si Zorica Savu. Va punem la dispozitie un meniu delicios si o gama valiata de bauturi.