Timisoara

Aectra Plastics

Aectra Plastics

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
769

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Aectra Plastics, parte a grupului Hromatka - unul din grupurile principale de distribuție de pe piața europeană a materialelor plastice - este o companie cu o tradiție de peste 20 de ani în distribuția de granule de mase plastice tehnice de înaltă calitate. Compania oferă servicii complete, de la ideea inițială pâna la momentul în care produsul este gata pentru producția la scară largă. Dacă ești în căutarea unui material sau unei soluții pentru aplicația ta, Aectra Plastics vine în întâmpinarea nevoilor tale cu experiența și depozitele sale, logistica și laboratoarele bine echipate.

Aectra Plastics, furnizorul tău de polimeri tehnici

aectra-plastics.ro poate fi partenerul și furnizorul tău de polimeri tehnici într-o varietate de domenii – industria auto, sectorul medical, aplicațiile electrice, industria de ambalaj și transport, etc. Împreună cu partenerii, producatori mondiali din industria materiilor prime, Aectra Plastics România oferă soluția de produs potrivită pentru aplicația ta, având la dispoziție o gamă diversificată de polimeri. Portofoliul de produse acoperă gama polimerilor tehnici, a polimerilor de înaltă performanță, amestecuri compound de polimeri, polimeri standard, elastomeri termoplastici, compuși și masterbatch-uri într-o paletă de culori foarte variată. Echipa tehnică Aectra Plastics RO asigura asistența necesară proiectului tău de la ideea inițială și până la aplicația finală. Echipa de tehnicieni ai companiei sunt alături de tine din momentul proiectării pieselor și matrițelor, până la prelucrarea și procesarea materialelor și controlul calității. Îți punem la dispoziție depozitele, logistica și laboratoarele echipate conform standardelor premium în domeniu.


Încredere în oameni, încredere în viitor

În cifre, Grupul Hromatka arată astfel:

 • 60 de angajaţi prezenţi în teren
 • 20 tehnicieni
 • 14 depozite
 • peste 5.600 clienţi
 • 3 laboratoare
 • 11 țări

În cuvinte, Aectra Plastics Romania arată astfel:

 • încredere
 • creștere constantă
 • competență
 • fiabilitate
 • solidaritate financiară
 • pasiune pentru masele plastice

Cine are idei și proiecte de viitor, cu siguranță are și o mulțime de întrebări. Acesta este momentul când intervine Aectra Plastics, pentru a-ți oferi răspunsuri și soluții când vine vorba de evaluarea fezabilității, a costurilor și a producției. Te vom ghida în identificarea sau configurarea polimerului care îndeplinește cerințele speciale ale aplicației tale, standardelor care trebuie luate în considerare, factorilor de cost și celei mai potrivite metode de procesare.

Suntem consecvenți în propunerea de idei noi clienților noștri, de la economii de costuri la masele plastice optime pentru proiectul lor. Această atitudine proactivă ne-a permis să devenim furnizorul preferat de granule de mase plastice tehnice de înaltă calitate al clienților noștri. Viziunea noastră este clară: să oferim clienților noștri cele mai bune solutii folosindu-ne de experiența acumulată de mai bine de 20 de ani în domeniul maselor plastice.

Cunoaștem drumul în lumea polimerilor ca nimeni altcineva și considerăm că suntem partenerul potrivit pentru tine.

Hai să-ți transformăm proiectul în realitate!