Timisoara

Afla care sunt pericolele la care te expui daca nu apelezi la servicii de degivrare rampa in perioada iernii

Afla care sunt pericolele la care te expui daca nu apelezi la servicii de degivrare rampa in perioada iernii

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1063

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Siguranta trebuie sa fie pe primul loc pentru toata lumea, iar prin apelarea la servicii de degivrare rampa in timpul iernii previi numeroase accidente cauzate de alunecarile pe gheata.

Ce reprezinta procesul de degivrare?


Degivrarea inseamna indepartarea cu succes a straturilor de gheata care se formeaza pe diferite suprafete, fie ca vorbim de un trotuar, rampa sau acoperis. Practic, in podea sau pardoseala sunt instalate sisteme electrice care incalzesc suprafata respectiva, prevenind in acest mod formarea poleiului sau a ghetii din cauza temperaturilor foarte scazute in combinatie cu umiditatea.

De ce este esential ca sistemul de degivrare sa fie instalat sub rampa?


Iarna este sezonul in care service-urile auto sunt extrem de aglomerate. Temperaturile scazute, inlocuirea cauciucurilor si reparatiile masinii parca sunt mai numeroase decat in orice alt sezon. De aceea, rampa trebuie sa fie pregatita non stop pentru a putea face fata asaltului de clienti. O rampa care nu are stabilitate si pe care se formeaza un strat de gheata ori de cate ori afara ploua sau ninge este o rampa care expune masina urcata pe ea, cat si persoanele din service, la numeroase accidente.

Uita de metodele traditionale de topire a straturilor de gheata


Fiindca tehnologia evolueaza constant si ne ajuta sa realizam cu o usurinta mai mare orice fel de serviciu, si in acest caz exista o solutie moderna reprezentata de sistemele de degivrare prin incalzirea rampei si prevenirea in acest mod a oricarei depuneri de gheata sau zapada.

Este mai bine sa previi decat sa repari


In timpul iernii este bine sa fii tot timpul in alerta cand vine vorba de depunerile de gheata, fiind de preferat sa previi un accident decat sa suporti ulterior costurile reparatiilor.

Unde poate fi instalat sistemul de degivrare?


Practic, un astfel de sistem de degivrare a rampelor poate fi instalat oriunde, fie ca este vorba despre o rampa dintr-un service auto, fie ca este vorba despre rampele din spatii publice, in special din zonele mai aglomerate, unde riscul producerii de accidente cauzate de alunecarile pe gheata este unul extrem de ridicat. Sistemul functioneaza automat si poate fi oprit in perioadele in care nu este necesara degivrarea suprafetei. De asemenea, sistemul este unul atat de performant incat va incalzi automat suprafata sub care este instalat la temperaturile necesare, pentru a preveni formarea stratului de gheata sau a depunerii de zapada, dar fara a crea un disconfort sau a o supraincalzi.

Degivrare pentru pardoseli, acoperisuri, rampe


Fie ca se doreste prevenirea depunerii de gheata si zapada pe o suprafata a solului, cum ar fi intrarea in casa, garaj sau in fata mall-ului, sau pe un anumit acoperis sau terasa, acest lucru este posibil cu usurinta prin instalarea sistemelor electrice de incalzire a acestora. In acest fel se previn accidentele, suprafetele raman uscate, iar riscul alunecarii devine inexistent. Apelati la serviciile unei firme profesioniste care sa implementeze un sistem modern de degivrare, astfel incat sa stiti ca accidentele din perioada iernii sunt prevenite prin solutii de cea mai buna calitate si utilizand o tehnologie moderna.

Milucon.ro este o firma specializata in servicii de degivrare rampa, efectuand lucrari complete prin intermediul unor echipamente moderne, care asigura o calitate superioara a serviciilor efectuate.

Date de contact:

Email: office@milucon.ro
Telefon: 0728 116 018

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389