Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Calea Aradului

Euroinstal Timisoara - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro

Afla cum dorintele pot fi indeplinite iar exigentele transformate in confort cu o simpla baterie pentru chiuveta

Afla cum dorintele pot fi indeplinite iar exigentele transformate in confort cu o simpla baterie pentru chiuveta

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 5 ani si 2 luni
Vizualizari
540

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Obiectele sanitare sunt utile pentru functionare optima a baii.Proprietarii de case cauta diverse obiecte casnice care sa fie in concordanta cu stilul lor si sa le indeplineasca preferintele.
O baterie chiuveta este unul dintre cele mai cautate accesorii si a castigat tot mai teren pe piata prduselor casnice. Gratie functiilor sale, acest obiect sanitar este considerat practic si util de toti consumatorii. Aceasta ofera utilizatorului un grad crescut de confort, ceea ce contribuie la buna functionare.

Este important de specificat faptul ca bateria pentru chiuveta are rol in reglarea si stabilirea nivelului de temperatura a apei. In functie de nevoi, aceasta permite stabilirea unui nivel de control asupra apei furnizate la nivelul chiuvetei. Aceasta poate fi utilzata fie in bucatarie, fie in baie sau in orice alte spatii care necesita montarea unei chiuvete. In plus, posibilitatea de fixare si control al temperaturii apei reprezinta un avantaj pentru utilizator. Privilegiul de reglare a temperaturii apei ofera un grad crescut de confort oricarui utilizator.

Cromul este caracteristica principala a acestui tip de baterie specific oricarui tip de chiuveta. Asadar, bateria este un accesoriu care se pozitioneaza langa chiuveta. Aceasta componenta asigura buna functionare a chiuvetei. Cu alte cuvinte, acest obiect sanitar are un rol important in scoaterea in evidenta a functiei specifice chiuvetei. Intre chiuveta si baterie exista o stransa legatura deoarece una depinde de cealalta, motiv pentru care acestea sunt considerate produse complementare. Mai mult, dupa pozitionarea si fixarea bateriei pe cadrul chiuvetei, acest dispozitiv se manipuleaza prin intermediul unui cartus ceramic. Este esential de amintit faptul ca acest dispozitiv permite deschiderea sau inchiderea bateriei. Procesul de manipulare permite actionarea atat in partea de jos cat functionar si in partea de sus.

Este demn de prezizat ca manipularea presupune si rotirea in partea stanga sau in partea dreapta. Cu alte cuvinte, gratie acestui sistem, utilizatorul are posibilitatea de a fixa temperatura apei. Persoana care manipuleaza obiectul sanitar are posibilitatea de a opta pentru una dintre cele doua poluri opuse: apa calda sau rece. Acest sistem ofera privilegiul de a priza temperatura apei furnizate.

Pipa mobila si racordul sunt doua componente esentiale in buna functionare a bateriei specifica chiuvetei. Cele doua elemente contribuie la utilizarea eficienta a bateriei si de cele mai multe ori acestea sunt incluse in achizitia bateriei chiuveta.Se observa faptul ca, alama reprezinta materialul din care aceasta baterie este confectionata si de cele mai multe ori,acesta este materialul intalnit in mod frcvent in magazinele specializate in obiecte sanitar. Alama are la baza cuprul si zincul,dar si alte materiale.Acest material de realizare a bateriei chiuveta este considerat un aliaj neferos. Datorita continutului de cupru care sta la baza materialului de realizare a bateriei chiuveta bacteriile care interactioneaza cu acesta mor in scurt timp. Mai exact, acesta este considerat antidotul bacteriilor.

Caracteristiciile bacteriostatice stau la baza acestei explicatii. Materialul are rol important in alegerea unui obiect sanitar de calitate,cu eficienta crescuta.

Bateria de chiuveta potrivita pentru preferintele tale

Acceseaza magazinul online baterii-lux.ro si descopera o gama variata de baterii de chiuveta si alte produse casnice de calitate superioara. Cu o vasta experienta in piata de profil, baterii-lux.ro este partenerul ideal in orice campanie de achizitie a produselor esentiale dintr-o gospodarie. Pentru confortul nostru zilnic exista baterii-lux.ro.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii