Timisoara

Află de la experții Vibrații Înalte cum poți deveni cea mai bună versiune a ta

Află de la experții Vibrații Înalte cum poți deveni cea mai bună versiune a ta

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Apartine de
ClickBrainiacs
Vizualizari
88

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Noi suntem energii și lucrurile în care alegem să investim energie sunt cele care ne definesc viața. Acesta este un principiu pe care, odată ce îl înțelegi în adevăratul sens, vei reuși să faci schimbări majore în tot ceea ce înseamnă existența ta. Atunci când alegi să te concentrezi pe aspectele negative ale unei zile, luni, an, acelea vor căpăta și mai mare amploare și vor ajunge să te definească. În schimb, dacă alegi să vezi partea bună în fiecare lucru care ți se întâmplă, lucruri bune se vor întoarce la tine mai multe și mai intense. Pentru că ce oferi universului vine spre tine înzecit, iar prin meditație vei învăța cum poți să folosești acest lucru în avantajul tău.

Meditația este o artă prin care ai puterea să te conectezi pe toate nivelurile eului tău interior. Corpul, mintea și sufletul tău ajung într-o stare de echilibru perfect, ceea ce îți oferă control deplin. Înscrie-te la un curs de meditație pentru a învăța cum să devii dirijorul propriei vieți!

Ce este meditația și cum se practică?


Deconectarea de realitate pentru a intra într-o stare de Conștiență și Prezență totală cu propria persoană ar putea fi definiția simplă pentru un proces extrem de complex. Această stare este greu de atins, lucru care te poate descuraja la început. Să îți golești mintea de orice gând care interferează cu obiectivul tău și să te concentrezi pe întrebările la care vrei să afli răspuns este greu, dar nu imposibil, atât timp cât apelezi la ajutorul potrivit. Vibrații Înalte îți propune cursuri prin meditație care să te inițieze în acest proces, în așa fel încât să ajungi să o practici de unul singur, oriunde și oricând simți nevoia.

Învață să trăiești având Vibrație Înaltă


Dacă și tu te confrunți cu probleme în a îți atinge obiectivele, cu anxietate, stres, lipsă de concentrare, nu mai ai inspirație, creativitate sau motivație pentru a face lucruri care cândva îți aduceau plăcere, este momentul să faci o schimbare în felul în care te raportezi la tot ce te înconjoară. Toate intențiile tale pot deveni realitate mai ușor decât ai crede atât timp cât îți dorești cu adevărat un anumit lucru și crezi cu tărie că se va întâmpla. Setează-ți un scop clar și începe să te comporți ca și cum l-ai fi îndeplinit deja. Vizualizează-te în acea postură și fii recunoscător pentru ce ai primit. Concentrează-ți toată energia în această direcție și rezultatele nu vor întârzia să apară. În acest mod vei atrage în viața ta doar pozitivitate, fericire, abundență și recunoștință, depășindu-ți limitele setate inconștient. Crezi în legea atracției, emană ceea ce vrei să primești și așteaptă-te ca visele tale să se materializeze cât mai curând.

Folosește experiența de viață mentorului tău ca exemplu demn de urmat


Checheriță Răducu-Mihai este creatorul cursului de meditație și a proiectului Vibrații Înalte. Din momentul în care îi afli povestea, vei înțelege instant ce impact poate avea meditația asupra vieții tale. Dintr-un tânăr rebel care își pierduse încrederea în viață a ajuns să fie un bărbat de succes care inspiră prin ceea ce el a trăit, doar prin Meditația și Cunoașterea Sinelui. Dacă te înscrii la curs vei afla toate detaliile despre această situație și cum poți face ca aceeași istorie să se repete și în cazul tău. Totul stă în mâinile tale, iar meditația te duce cu un pas mai aproape de idealul pe care vrei să îl atingi.

Vibrații Înalte te ajută să conștientizezi că schimbarea este doar o decizie pe care o poți lua chiar acum pentru a începe să îți conturezi viața la care ai visat mereu!