Timisoara

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro

AG Weinberger revine la Timișoara

AG Weinberger revine la Timișoara

Detalii stire

Categorie
Stiri eveniment
Modificat
acum 3 ani si 6 luni
Apartine de
La Capite
Vizualizari
720

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

După o absență 3 ani, AG Weinberger revine la Timișoara cu un nou și mult așteptat eveniment, El Gringo Jovial, un concept inedit, cu cele mai uimitoare poveşti ale secolului trecut, spuse în secolului XXI.

La Căpițe te invită joi, 19 august 2021, începând cu ora 20:00, să lași pentru o seară grijile deoparte și să participi la un spectacol multimedia care vorbeşte despre una dintre cele mai frumoase călătorii muzicale transpuse în imagine, de la blues-ul tradiţional şi până la electro, de la naşterea patefonului până la noile tehnologii sonore.

Spectatorii vor asista la un flux continuu de sunet, imagine, culoare şi emoţie, la povestea unui GRINGO care pulsează viu şi povesteşte în imagini cele mai cuceritoare experienţe ale secolului trecut, dar cu tehnologia din zilele noastre. Ne vom bucura împreună de un concert unic, de colecție, în care piese din repertoriul artiștilor internaționali se vor împleti firesc și armonios cu piese din repertoriul propriu al artistului, creând în stilul caracteristic lui AG Weinberger un univers muzical de înalta ținută.

Preț bilet:
- 50 lei presale online și la locație
- 65 lei la intrare, în ziua concertului

Vă rugăm să rezervați din timp locurile în zona de spectator la 0722692111, acestea fiind în număr limitat.
Respectăm normele în vigoare și distanțarea fizică, vă rugăm și pe dumneavoastră să o faceți.

Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro, entertix.ro și myticket.ro, precum și în rețelele fizice IaBilet și Entertix: Magazinele Flanco, Librăriile Carturești, Hypermarketurile Carrefour, Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - partener Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com