Timisoara

Agentia Imobiliara Elisabetin House

House Elisabetin

Detalii agentie imobiliara

Adresa
Timișoara, Strada Patriarh Miron Cristea, nr. 13, ap. 1
Telefon
0743100813, 0722437972
Web
http://www.elisabetin.ro
Categorie
Agentii Imobiliare
Modificat
acum 3 saptamani si 13 ore
Vizualizari
3363

Voteaza & Distribuie

Prezentare agentie imobiliara

Agentia Imobiliara House Elisabetin din Timisoara
Elisabetin House activeaza ca agentie imobiliara in Timisoara din anul 2004. In aceasta perioada, prin profesionalism si onestitate fata de clientii nostri, am reusit sa ne castigam un renume si prestigiu pe piata imobiliara. Scopul principal al agentiei este oferirea unei game complete si variate de servicii din domeniul imobiliar prin intermediul unui personal competent si cu o pregatire superioara.

Profesionalismul, seriozitatea si promptitudinea reprezinta prioritati pentru noi si dorim sa asiguram ca prin echipa noastra de consilieri imobiliari veti primi cele mai bune servicii. Prin intermediul nostru veti avea acces la cele mai avantajoase si actuale oferte imobiliare de pe piata. Suntem intotdeauna preocupati de protejarea intereselor clientilor nostri, acordand o atentie deosebita sigurantei tranzactiilor.

Clientii agentiei Elisabetin sunt consiliati cu profesionalism, avand surse de informatii obiective de pe piata imobiliara. La baza ofertelor propuse stau informatii corecte si prompte pentru fiecare solicitare.Agentia noastra ofera consultanta privind obtinerea creditelor pentru achizitionarea unui imobil avand o buna colaborare cu banci de prestigiu din Timisoara precum si cu sucursale ale acestor banci din alte localitati.

Orar agentie imobiliara

Luni - Vineri: 8:00 - 18:00

Filtre agentie imobiliara

Zone din Timisoara: Cetate