Timisoara

Ai multe cărți vechi în bibliotecă? Afla cum poți obține un preț bun pentru ele!

Ai multe cărți vechi în bibliotecă? Afla cum poți obține un preț bun pentru ele!

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Apartine de
AllProWeb Marketing
Vizualizari
470

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Vânzarea cărților vechi este uneori dificilă, deoarece există din ce în ce mai puțini cititori sau colecționari interesați de cărți foarte vechi, dispuși să cumpere aceste volume. Persoanele care au astfel de cărți în bibliotecă și decid să le vândă postează de obicei anunțuri pe site-uri online și așteaptă să găsească un cumpărător.

Pentru a vinde rapid cărțile care nu își mai regăsesc utilitatea în bibliotecile lor personale, proprietarii acestora au la îndemână o variantă foarte simplă, anume vânzarea la anticariat. Anticarii cumpără cărți vechi și foarte vechi, atâta vreme cât acestea se află într-o stare bună. Vânzarea cărților în regim de anticariat este o soluție atât pentru cei care vor să renunțe la cărțile care nu prezintă interes pentru ei, cât și pentru cei care au nevoie să obțină rapid o sumă de bani, mai mică sau mai mare.

Cărțile vechi sunt valorificate rapid prin vânzarea la anticariat
În comparație cu vânzarea pe site-urile online de vânzări-cumpărări, vânzarea cărților la Anticariat-Carti.com este caracterizată de rapiditate. Astfel, posesorul cărților nu mai trebuie să aștepte găsirea unui cumpărător interesat, ci poate contacta direct reprezentanții anticariatului, care vor achiziționa cărți indiferent de anul de publicare/tipărire al acestora. Cele mai vechi cărți din bibliotecă pot fi valorificate rapid, fără a fi necesare investiții suplimentare. Persoanele care vând cărți pe internet nu numai că întâmpină dificultăți în identificarea unui cumpărător, dar pot fi nevoite să achite și costuri de transport în unele cazuri.

Vânzarea la anticariat asigură obținerea unui venit suplimentar
Există situații în care se impune obținerea unei sume de bani cât mai rapid. Poate fi vorba de o vacanță, de achiziționarea unui gadget sau de orice altă investiție pentru care sunt necesare resurse financiare. O modalitate rapidă de a obține o sumă de bani, în funcție de cantitatea de cărți vândută, este aceea de a vinde cărțile catre un anticariat. Nu sunt implicate costuri suplimentare, întrucât anticarii se deplasează gratuit la domiciliul cumpărătorului. Ulterior deplasării la domiciliul persoanei care dorește să vândă cărți, urmează evaluarea acestora. Dacă îndeplinesc unicul criteriu, acela de a fi într-o stare bună, cărțile pot fi ridicate și plătite pe loc. Tocmai de aceea, vânzarea cărților vechi la anticariat este un instrument simplu de a obține un venit în plus.

La anticariat se pot vinde cărți din orice domeniu
Persoanele care vor să vândă cărți din biblioteca personală pot vinde volume aparținând oricărui domeniu (literatură, fizică, limbi străine, filozofie, istorie, religie, psihologie etc.), inclusiv dicționare și enciclopedii. Acest aspect este semnalat și prin intermediul anunțurilor de tipul “cumpărăm cărți din toate domeniile”, prin care se indică faptul că domeniul cărților nu este prioritar ca si criteriu de selecție pentru cumpărarea acestora.

În concluzie, vânzarea cărților la Anticariat-Carti.com este o soluție sigură și rapidă, iar persoanele care au multe cărți vechi în bibliotecă pot profita de ocazia de a le transforma într-un venit suplimentar fără efort și fără deplasări sau alte costuri.

Sursa foto: unsplash.com