Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

Ai nevoie de fisa medicala pentru permis auto? De aici o poti obtine intr-o zi!

Ai nevoie de fisa medicala pentru permis auto? De aici o poti obtine intr-o zi!

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 9 luni si 2 saptamani
Vizualizari
5267

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

In ziua de astazi, cea mai pretioasa resursa este timpul. Exista nenumarate situatii in care trebuie sa ajungi dintr-un loc in altul, iar cea mai convenabila cale ramane masina personala. Inainte de toate, trebuie dobandit permisul de soferi in urma unor probe obligatorii.

Conform legislatiei in vigoare, toti cei care aplica pentru dobandirea carnetului sunt nevoiti sa prezinte fisa medicala pentru permis auto, in care este stipulat faptul ca aplicantul este apt, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic pentru dobandirea carnetului de soferi. Timpul ramane cea mai valoroasa resursa, astfel ca este normal sa vrei sa obtii fisa medicala pentru permis auto cat mai rapid, mai simplu si mai eficient. Din aceste motive, ar trebui sa te indrepti spre serviciile medicale oferite de Standard Med, de unde poti obtine fisa medicala permis auto pe loc, in aceeasi zi in care ai efectuat analizele medicale.

In Centrul Medical Standard Med ai parte de cel mai bun raport calitate-pret pentru fisa medicala pentru preschimbarea permisului auto de categoriile A sau B. Astfel, in mai putin de o ora si jumatate de la completarea formularelor, vei avea gata toate analizele aferente certificatului medical, iar fisa medicala pentru permis auto va fi eliberata pe loc!

Explicatia pentru eficienta serviciilor oferite consta in prezenta concomitenta a medicilor pentru toate cele 6 specialitati incluse in fisa medicala pentru permis auto, alaturi de profesionalismul, dedicarea si amabilitatea acestora. Astfel, in aceeasi zi, vor fi efectuate toate examinarile clinice necesare. In conformitate cu legislatia in vigoare, specialitatile medicale obligatorii sunt: medicina interna, ORL, oftalmologie, ortopedie/chirurgie, neurologie, psihiatrie.

Avand in vedere ca avizul psihologic trebuie inclus in documentele atasate certificatului medical, in aceeasi clinica ai parte si de examinarea psihologica. Avizul va fi eliberat in aceeasi zi si in cadrul aceluiasi interval orar. Eficienta serviciilor se datoreaza modalitatii de organizare a clinicii. Cadrele medicale ale fiecarei specialitati sunt prezente in acelasi interval orar in clinica. Beneficiarii analizelor medicale vor trece prin rotatie la toate cabinetele medicale, inclusiv la evaluarea psihologica.

Odata ce rezultatul analizelor a fost obtinut, fisa medicala pentru permis auto este incheiata de catre medicul coordonator al clinicii si beneficiaza de stampila institutiei, autorizata de catre Directia de Sanatate Publica si Politia Rutiera. La finalul consultatiilor, pacientul primeste fisa medicala pentru permis auto completa. Pentru a te inscrie, nu trebuie decat sa consulti platforma www.fisamedicala.info, unde clinica Standard Med pune la dispozitie toate informatiile necesare, precum orarul, numarul de telefon si adresa de e-mail la care poti apela pentru a rezerva o programare, dar si alte documente de care vei avea nevoie.

Desi formularele tip prevazute de lege se gasesc pe site, nu este obligatoriu sa vii cu ele printate, din moment ce vei gasi aceste documente si la receptie. Asigura-te, totusi, ca nu uiti acasa urmatoarele documente: buletinul, fisa de scolarizare, adeverinta de la medicul de familie si, daca este cazul, scrisoare medicala de la medicul diabetolog si/sau ochelarii de vedere.

Un alt avantaj de care te poti bucura in cadrul clinicii Standard Med este reducerea de 20 RON de care beneficiaza toti cei care efectueaza analizele necesare pentru fisa medicala pentru permisul auto si pentru permisul de port-arma. Reducerea se aplica la pretul de lista al oricarei alte consultatii medicale din cadrul clinicii.

Sa obtii fisa medicala pentru permis auto nu a fost niciodata mai simplu sau mai usor! Vino la Standard Med si fa cu usurinta primul pas catre obtinerea carnetului auto!

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro