Timisoara

Anunt Diamant Bahuczki Peter - fotograf botez

Sunt Peter Bahuczki - 0723.079.866 - fotograf botez, cununie, evenimente sportive, petreceri, team building, serbari scolare si gradinite, evenimente de afaceri, expozitii si targuri din Timisoara. Predarea pozelor in maxim 48 de ore. Ofer factura pentru serviciile oferite.
https://www.bahuczki.ro/peter-bahuczki-fotograf-botez/

Ai nevoie de un certificat de limba engleză? Iată ce opțiuni ai! 

Ai nevoie de un certificat de limba engleză? Iată ce opțiuni ai! 

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 9 luni si 2 saptamani
Apartine de
Target Web
Vizualizari
374

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Fie că te pregătești pentru a susține admiterea la o formă de învățământ superior sau intenționezi să aplici la un job într-o companie internațională, un certificat care să demonstreze nivelul de limba engleză este o cerință, de cele mai multe ori, obligatorie. Cea mai la îndemână variantă pentru a te pregăti pentru obținerea unei astfel de diplome este participarea la cursuri de limba engleză, astfel încât să îți poți consolida cunoștințele, atât din perspectiva comunicării orale, cât și a celei scrise. La centrul lingvistic Twinkle Star ai la dispoziție cursuri specializate pentru fiecare nivel de cunoștințe, atât pentru copii, cât și pentru adulți.

De ce ai nevoie de un examen internațional?


O întrebare justificată, mai ales din prisma faptului că un astfel de examen presupune o implicare susținută de timp, energie și bani. Dar, în ciuda acestui fapt, există suficiente argumente în favoarea obținerii unei certificări internaționale.

În primul rând, promovarea unui astfel de examen reprezintă o dovadă oficială a cunoștințelor tale. Odată ce ai obținut diploma te poți înscrie la cursurile celor mai prestigioase universități din SUA, Canada, Anglia, precum și în alte țări în care limba principală de comunicare este engleza. Peste 7.500 de instituții de învățământ din țările vorbitoare de limbă engleză solicită astfel de certificări.

De asemenea, este puțin probabil să obții un loc de muncă decent în străinătate fără un certificat de limba engleză, acesta fiind singurul document oficial care poate atesta capacitatea de a comunica eficient. Promovarea examenului este o garanție că ești fluent în limba dată și că poți comunica oral și scris la un nivel bun sau foarte bun.

Tipuri de examene internaționale de certificare a nivelului de limba engleză


În funcție de planurile tale de viitor, poți alege unul (sau mai multe) certificări:

TOEFL - Test Of English as a Foreign Language


TOEFL este cel mai popular tip de examen internațional solicitat celor care vor să muncească sau să studieze în Statele Unite. Certificarea TOEFL a fost concepută de Educational Testing Service (ETS), Universitatea Princeton, New Jersey, SUA. Principala caracteristică a examenului este faptul că se bazează pe engleza americană, prin urmare, pentru a promova cu succes, trebuie să înțelegi subtilitățile lexicale și gramaticale care disting engleza americană de cea britanică.

Cel mai probabil, dacă te hotărăști să studiezi la universități din Statele Unite sau Canada, atunci va trebui să te orientezi spre TOEFL. Este important de remarcat faptul că acest test de cunoaștere a limbii engleze americane a primit aprobare și o mulțime de recenzii pozitive din partea diferitelor organizații internaționale.

Scopul principal al examenului internațional TOEFL este de a evalua nivelul de pregătire al celor a căror limbă maternă nu este engleza. Trimiterea creditelor TOEFL este o condiție prealabilă pentru înscrierea la peste 2.400 de colegii și universități din Statele Unite, Canada și alte țări.

După cum aminteam, certificatul TOEFL este un document necesar pentru înscrierea în universități străine pentru a studia pentru un program de MBA sau pentru a aplica pentru un loc de muncă care necesită cunoștințe de limba engleză. Certificatul este valabil doi ani.

Există 2 versiuni ale testului: Testul, clasic, pe hârtie (PBT) stestul susținut online. A doua opțiune a fost recent considerată de dorit la multe universități, deoarece include sarcini nu numai pentru citire, ascultare și scriere, ci și pentru vorbire și sarcini combinate.

Ca majoritatea examenelor de acest tip, testarea TOEFL cuprinde 4 etape:

  • Citire (citirea și traducerea a 3 texte și răspunsuri la o serie de întrebări referitoare la text);
  • Scriere (2 eseuri pe teme date; cu accent pe gramatică, acuratețe și corectitudine stilistică);
  • Ascultare (2 texte în engleză americană și răspunsuri la o serie de întrebări);
  • Conversație (comunicare cu examinatorul în engleză americană și răspunsuri la 6 întrebări).

Toate sarcinile trebuie efectuate cu precizie maximă. Numărul maxim de puncte în versiunea digitală a TOEFL, care a înlocuit aproape în totalitate vechea versiune de hârtie, este de 120. Pentru a urma cursurile unei universități este necesar un total de minim 80 de puncte.

IELTS - International English Language Testing System


Acest tip de examen testează cunoștințele de engleză britanică. IELTS a apărut mai târziu decât TOEFL, dar câștigă în popularitate extrem de rapid. Examenul IELTS este considerat mai amplu, deoarece, spre deosebire de precedentul, se susține în 2 module.

Poți opta pentru modulul academic, în cazul în care îți propui să urmezi cursurile unei instituții de învățământ, sau poți alege modului general. Ambele versiuni presupun patru tipuri de teste: citire (60 de minute), scriere (60 de minute), ascultare (40 de minute), vorbire (11-14 minute). Primele două testări diferă în funcție de modulul ales, în timp ce examenele de ascultare și vorbire sunt identice. Textele în limba engleză pentru examen sunt selectate într-un mod care să acopere nivelul maxim al cunoștințelor și să le evalueze în mod obiectiv. Rezultatul testului este valabil 2 ani de la data primirii.

Cambridge English


Examenele Cambridge sunt teste certificate de Universitatea din Cambridge și sunt recunoscute în întreaga lume. Pot fi susținute în 2.800 de centre de examen autorizate în 130 de țări din întreaga lume și există peste 52.000 de centre de pregătire înregistrate. În România, poți opta pentru modulele de pregătire susținute de centrul lingvistic Twinkle Star: examenecambridge.ro/examene

Pregătindu-te pentru un examen Cambridge, îți vei dezvolta abilități de comunicare pe care le poți folosi în viața de zi cu zi, la muncă și pentru studii universitare și postuniversitare. Spre deosebire de IELTS, examenele Cambridge nu se axează doar pe pregătirea academică, ci sunt concepute pentru a testa engleza pe care o veți citi, scrie, auzi și vorbi în situații din viața reală.

Atunci când ajungi la un nivel mai ridicat de limba engleză, ca de exemplu Upper Intermediate (B2), înseamnă că ai competențele necesare pentru a comunica cu majoritatea oamenilor, pentru a face față la majoritatea situațiilor și pentru a face majoritatea lucrurilor de care ai nevoie în viața de zi cu zi. De menționat faptul că 99% dintre cele mai bune 100 de universități din lume recunosc certificatele Cambridge pentru studiile universitare.
Spre deosebire de IELTS sau TOEFL, certificarile Cambridge nu au o dată de expirare. Așadar, diploma este valabilă pentru totdeauna.

Mai multe detalii despre examenele Cambridge poți găsi pe site-ul centrului lingvistic Twinkle Star: examenecambridge.ro.

Anunt Diamant ASA NST

ASA NST Timisoara - Produse si echipamente de protectie, Papetarie, Produse de curatenie, Produse food si non food, Etichete
https://asa-nst.ro