Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Giroc

Euroinstal Giroc - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro

Ai un pui de pisică?

Ai un pui de pisică?

Detalii Anunturi mancare animale

Telefon
0790518731
Social links
Categorie
Anunturi mancare animale
Modificat
acum 9 luni si 5 zile
Vizualizari
1019

Voteaza & Distribuie

Prezentare Anunturi mancare animale

Mancare pentru pisici junior


Atunci când pisica ta este pui trebuie să îi oferi o mâncare bogată în proteine de înaltă calitate, care să conțină zinc, magneziu, calciu, fosfor și fier. Toate acestea o vor ajuta pe aceasta să crească sănătos, să se dezvolte armonios, să aibă o blană frumoasă și strălucitoare și o piele sănătoasă. Știm că mirosul este cel care o atrage pe pisicuță, iar mai apoi gustul și textura hranei sunt cele care o vor face pe aceasta să o adore, motiv pentru care la Carpathians Pet Food găsești hrană umedă, pentru pisicuța ta, care este absolut delicioasă și va reprezenta trecerea perfectă de la laptele matern la hrana uscată.

Hrana uscată de calitate premium are și ea o formulă special creată pentru pisicile junior pentru ca acestea să o mănâncecu plăcere, să ofere toți nutrienții de cea mai bună calitate, pentru ca ea să crească mare și să fie sănătoasă. Hrana uscată este disponibilă în cantitate de 1,5 kg și pentru ca tu să economisești bani poți să o achiziționezi și în varianta de 12 kg.

Descoperă hrana premium de la carpathians Pet Food si oferă-i pisicii tale o mâncare pentru pui de pisică, special creată pentru ele. Pentru a comanda mâncare pisici junior intră pe carpathianspetfood.ro sau sună la numărul de telefon +40790 518 731.

Alege produse de calitate!
Alege ca pisica ta să fie sănătoasă!

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • EM Inbound Timisoara - agentie de marketing online cu focus pe SEO. Oferim companiilor posibilitatea de a-si creste vizibilitatea in mediul online prin creare de continut unic, creare de continut si campanii pe Social Media, promovare prin campaniile de Google Ads si optimizare SEO.
  • Timisoara
  • 0770470210

Anunt Diamant Euroinstal - Simion Barnutiu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice, cazane lemne
https://euro-instal.ro