Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Sever Bocu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice
https://euro-instal.ro

Aici ai voie sa depasesti viteza! Iata cum obtii fisa medicala pentru permis cel mai repede!

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 2 ani si 4 luni
Vizualizari
446

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Daca esti in plin proces de a capata titulatura de “sofer”, cel mai probabil stii ca nu trebuie sa depasesti viteza permisa de lege. Ai incercat sa inveti toate regulile de circulatie, sa retii care este diferenta dintre frana de mana si frana de motor, ce inseamna toate acele semne in forma de cerc, patrat si triunghi, iar mecanica de sub capota inca iti da batai de cap, insa te afli pe drumul cel bun!

Marele moment in care nu vei mai fi doar un simplu pieton, ci un “sofer-pieton” se apropie. Cu toate acestea, stiai ca mai este un document pe care trebuie sa il ai inainte de a deveni conducator auto cu acte in regula? Este vorba despre fisa medicala permis. Poti sta linistit! In acest caz, ai voie sa depasesti viteza! Iata cum poti intra cel mai rapid in posesia acestui act!

1. Programeaza-te!
Inainte de toate, pentru a evita aglomeratia si pentru a putea accelera la maximum inspre a intra in posesia carnetului de sofer, este indicat sa iti faci o programare. Din fericire, astazi poti face acest lucru online. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa accesezi site-ul fisamedicala.info, sa intri in sectiunea “Fise si analize medicale” si sa selectezi optiunea “Fisa medicala permis auto”. Daca vei da scroll in josul paginii, cu siguranta vei identifica rubrica “Solicita o programare”.

Pentru a face programarea, este necesar sa completezi campurile libere cu datele tale personale: nume, prenume, adresa de e-mail, numarul de telefon si data nasterii. Totodata, va fi nevoie sa mentionezi data la care vei putea veni la consultul medical. Primul pas pentru a obtine fisa medicala permis a fost facut!

2. Nu uita!
Pentru urmatorul pas, inainte sa te prezinti la sediul clinicii Standard Med si pentru a nu face mai mult de un singur drum, va fi nevoie sa iei de acasa cateva acte, fara de care nu poti obtine documentul dorit. Prin urmare, nu uita sa iei de acasa:
- Cartea de identitate / buletin;
- Fisa de scolarizare (pentru obtinerea permisului auto);
- Adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze daca pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie;
- Scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si recomandarea daca solicitantul este apt pentru a conduce (in cazul bolnavilor de diabet tip I);
Al doilea pas pentru a obtine fisa medicala permis a fost indeplinit cu succes!

3. Vino la clinica!
In ziua si la ora programarii, va trebui sa vii la adresa Bulevardul Carol I, nr. 45, la parter, ap. 5, sector 2, in Bucuresti. Aici se afla cladirea Standard Med, chiar in centrul orasului, la numai cateva minute de mers pe jos de Piata Universitatii, hotelul Intercontinental sau Teatrul National. Consultul medical va fi lipsit de orice fel de durere, dureaza numai o ora si 30 de minute si cuprinde urmatoarele arii medicale:
- Psihiatrie;
- Medicina interna;
- Ortopedie;
- Neurologie;
- Oftalmologie;
- ORL.

Ultimul pas pentru a obtine fisa medicala permis a fost facut! Tine minte: acesta este singurul examen la care depasirea vitezei este permisa!

Anunt Diamant Euroinstal - Giroc

Euroinstal Giroc - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro