Timisoara

Airsalm Expo

Detalii expozitie

Social links
Categorie
Expozitii
Modificat
acum 3 ani si 11 luni
Vizualizari
353

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 23 noiembrie 2018 - Sambata 24 noiembrie 2018

Voteaza & Distribuie

Prezentare expozitie

AIRSALM EXPO este rezultatul unuei decizii curajoase, din partea persoanelor care organizeaza acest eveniment.

Competenta si profesionalitatea noastra ne dau posibilitatea de investi timp si resurse materiale in dezvoltarea relatiei de comunicare, dintre producatori, importatori si furnizori de servicii, firme de pompe funebre, administratii locale si asociatii reprezentative de referinta.

Suntem o echipa puternic motivata de valori profesionale. Obiectivele noastre fiind acela de a realiza parteneriate de lunga durata acordand o atentie deosebita respectului si dialogului reciproc. Credem in oameni, Promovam un dialog profesional business to business, incurajam originalitatea ideilor care creaza, valoare profesionala in acest sector de activitate.

Ne dorim ca expozitia de arta funerara AIRSALM EXPO sa devina un punct de referinta al sectorului funerar din Romania. Depunem toate eforturile ca sa atingem aceasta performanta, anticipand nevoile firmelor de pompe funebre, cu oportunitati si solutii reale, care pot fi puse in practica in mod responsabil, flexibil, onest si constructiv.

Cunoastem problemele, anticipam nevoile partenerilor, nostri si ne dorim sa devenim primul gand si prima optiune cand cautati un partener.

Filtre expozitie

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta