Timisoara

Al Di Meola revine in Romania. Uite ce vrea artistul sa aiba in cabina!

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 luni si 10 ore
Vizualizari
1087

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

A l Di Meola este un compozitor de excepţie, dovadă fiind cele peste 20 de albume lansate până în prezent. Chitaristul american de origine italiană a izbutit să farmece pasionaţii de muzică de calitate de pe multiple continente, reuşind astfel să primească una dintre cele mai prestigioase distincţii acordate de către Guitar Player Magazine, aflându-se de patru ori pe primul loc în topul celor mai buni chitarişti de jazz, o performanţă de neegalat până în prezent.

Cu un artist de asemenea calibru, este normal ca şi preferinţele să fie pe măsură. Dorind să fie în formă perfectă pentru a urca pe scenă, artistul a cerut să aibă în cabină apă plată Fiji, apă fiartă pentru multiplele sortimente de ceaiuri de plante dorite, precum şi cafea proaspăt făcută, menţionând explicit faptul că nu consumă ness sau cafea instant. Nu consumă zahăr, acceptă doar îndulcitori naturali, precum mierea, iar laptele pentru cafea trebuie să fie neîndulcit.

Nici la capitolul mâncare artistul nu se lasă mai prejos, consumând doar carne de curcan şi somon afumat în ziua concertului, lângă o porţie de legume la grătar. Bineînţeles că de pe listă nu lipseşte humusul, precum şi o selecţie de brânzeturi de import. După moda americană, tot ce consumă trebuie să fie cu 0% grăsime, complet organic, fără gluten.

World Sinfonia este showul cu care Di Meola va încânta publicul timişorean, numind acest spectacol o încununare a experienței sale muzicale dintr-o carieră îndelungată, care a inclus interpretări alături de Paul Simon, Stevie Winwood, Pavarotti și Jimmy Page, precum și alte mari nume ale jazz-ului. Concertul va conţine atât cântece clasice ale artistului, opere marca Piazzolla & Lennon-McCartney, câtşi compoziţii noi.

Biletele pentru concertul de pe 11 iunie de la Filarmonica Banatul din Timişoara se găsesc în reţeaua Eventim şi la casieria Filarmonicii.