Timisoara

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii

Alegerti samanta orz Cardinal de cea mai buna calitate!

Alegerti samanta orz Cardinal de cea mai buna calitate!

Detalii articol

Categorie
Articole mancare si bautura
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Apartine de
Perspektive Vision
Vizualizari
429

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Magazinul esenzi.ro este un furnizor de incredere pentru clientii care necesita seminte de inalta calitate, de orz, porumb, grau sau alte legume. Samanta orz Cardinal este o prima alegere pentru multi agrigultori, deoarece aceasta prezinta o investitie foarte buna datorita recoltei bogate pe care o ofera acolo unde este plantata. In general, se produc soiuri specifice de orz pentru a produce malt. Unele malturi sunt produse de companii specializate in productia sa. Majoritatea maltului este folosit pentru fabricarea berilor. In plus, unele companii producatoare de bere au dezvoltat sisteme de productie integrate in care contracteaza cu fermierii pentru a produce soiuri de orz specifice (si uneori proprietare).

Identitatile acestor soiuri sunt pastrate pe masura ce se deplaseaza prin propriile instalatii de maltire ale producatorilor de bere si in procesul de fabricare a berilor. Unele companii de pregatire a maltului si fabricarii berilor dezvolta si contracteaza pentru productia de soiuri specifice de orz. Productia contractuala ofera companiilor care produc malt o aprovizionare sigura de orz de inalta calitate si, in unele cazuri, soiuri specifice. Astfel de contracte ofera prime de pret fata de orzul cu hrana mai mare. Aceste prime sunt necesare pentru a compensa randamentele mai mici, costurile de productie mai mari si riscurile meteorologice suplimentare.

Companiile contracteaza atat soiuri de orz pe doua randuri, cat si pe sase randuri. Unele contracte sunt specifice anumitor soiuri, precum si cerintelor de calitate. Preferinta pentru orz cu doua randuri sau sase randuri provine din mai multi factori, inclusiv tehnici de fabricare a berii, pret si stilul sau aroma produsului finit.

Majoritatea contractelor au cerinte de calitate foarte specifice. Cerintele sunt adesea specificate pentru continutul maxim admisibil de proteine, umiditate, materiale straine, miezuri jupuite si sparte si daune la germeni. Cerintele minime sunt stabilite pentru factori precum culoarea si grosimea miezului. Esantionarea si clasificarea au loc pentru fiecare incarcatura de camion adusa la statiile de receptie.

De multe ori se efectueaza teste stricte pentru prezenta bolilor, cum ar fi rasucirea capului fusarium. Majoritatea acestor caracteristici afecteaza in mod direct procesele de fabricare a berii. Orzul de maltire care nu indeplineste specificatiile de calitate este vandut pe piata furajelor la reduceri semnificative de pret fata de orzul furajer din cauza greutatilor mai mici de testare si a continutului de proteine.

Orzul este un bob de cereale. Oamenii mananca deseori boabele ca hrana. Unii oameni folosesc si boabele pentru a face medicamente. Orzul este cel mai frecvent utilizat pentru bolile de inima si colesterolul ridicat. Este, de asemenea, utilizat pentru diabet, obezitate, prevenirea cancerului si alte afectiuni, dar nu exista dovezi stiintifice bune care sa sustina aceste alte utilizari.

In fabricare, orzul este folosit ca boabe alimentare, indulcitor natural si ca ingredient pentru fabricarea berii si prepararea bauturilor alcoolice. Orzul este o cultura de sezon scurt, cu maturare timpurie si este probabil cel mai vechi cereale cultivat din lume. Este produs intr-o varietate de climat, atat in zonele de productie irigate, cat si in cele uscate. Orzul este una dintre cele mai mari culturi de cereale furajere produse in Romania.

Orzul este utilizat pentru hrana animalelor, hrana umana si productia de malt. Fiecare dintre aceste utilizari este indeplinita cel mai bine cu soiuri specifice de orz. Aproximativ trei sferturi din productia de orz este utilizata in scopuri alimentare / malt, iar restul este folosita ca hrana pentru animale. Unele soiuri de orz sunt mai potrivite pentru hrana animalelor si altele in scop de malt. Orzul furajer de inalta calitate contine niveluri ridicate de proteine si greutati de testare, in timp ce nivelurile scazute de proteine si greutatea sunt necesare in scopuri de malt. Cu toate acestea, unele soiuri pot fi utilizate in ambele scopuri si, in multe cazuri, utilizarea lor depinde de situatiile agronomice.

Orzul concureaza cu porumbul si sorgul ca boabe furajere. Are continut proteic mai mare decat porumbul, ceea ce reduce necesitatea suplimentelor proteice in ratiile de hrana. Cu toate acestea, ii lipsesc unele dintre celelalte elemente nutritionale prezente in porumb. In general, preturile la orz furajer reprezinta aproximativ 85% din preturile porumbului pe baza de bushel. In general, se produc soiuri specifice de orz pentru a produce malt. Unele malturi sunt produse de companii specializate in productia sa. Marea parte a maltului este folosit pentru fabricarea berii. In plus, unele companii producatoare de bere au dezvoltat sisteme de productie integrate in care contracteaza cu fermierii pentru a produce soiuri de orz specifice.

Companiile de maltire contracteaza atat soiuri de orz pe doua randuri, cat si pe sase randuri. Unele contracte sunt specifice anumitor soiuri, precum si cerintelor de calitate. Preferinta pentru orz cu doua randuri sau sase randuri provine din mai multi factori, inclusiv tehnici de fabricare a berii, pret si stilul sau aroma produsului finit.

Majoritatea contractelor au cerinte de calitate foarte specifice. Cerintele sunt adesea specificate pentru continutul maxim admisibil de proteine, umiditate, materiale straine, miezuri jupuite si sparte si daune la germeni. Cerintele minime sunt stabilite pentru factori precum culoarea si grosimea miezului. Esantionarea si clasificarea au loc pentru fiecare incarcatura de camion adusa la statiile de receptie. De multe ori se efectueaza teste stricte pentru prezenta bolilor, cum ar fi rasucirea capului fusarium. Majoritatea acestor caracteristici afecteaza in mod direct procesele de fabricare a berii. Orzul de maltire care nu indeplineste specificatiile de calitate este vandut pe piata furajelor la reduceri semnificative de pret fata de orzul furajer din cauza greutatilor mai mici de testare si a continutului de proteine.