Timisoara

Alegeți Royal-tour.ro - pentru a călători în siguranță

Alegeți Royal-tour.ro - pentru a călători în siguranță

Detalii

Categorie
Stiri Turism
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
913

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Echipa experimentata si dedicata, cursele regulate spre diferite tari, microbuzele de ultima generatie precum și bilete ieftine pe rute România – Belgia, precum și transportul România - Germania – sunt doar câteva dintre avamtajele de care urmează să beneficieze pasagerii și clienții companiei de transport internațional de pasageri și colete – Royal-Tour. Cursele regulate propuse de către Royal-Tour se realizează săptămânal, iar prețul biletelor este avantajos și accesibil oricui.

Royal-Tour este o firma cu experiență în domeniul transportului de persoane și colete de peste 6 ani, iar satisfactia clientilor mulțumiți reprezintă rezultatele muncii echipei Royal-Tour.

Prin urmare, firma de transport Royal-Tour vă pune la dispoziție curse regulate spre diverse destinații europene din Germania, cum ar fi de exemplu: Munchen – Sttuttgart – Mannheim – Koblentz – Koln - Dortmund dar și altele. Mai mult, vă comunicăm că cursele au loc săptămânaldupă programul stbilit, pe care îl puteți consulta pe pagina web Royal-tour.ro, sau puteți primi informatii suplimentare telefonic.

Royal-tour.ro este specializată inclusiv pe livrarea de colete spre aceleași destinații indicate mai sus. Așadar, în cazul în care ați ales compania Royal-tour pentru a expedia colete, fiți sigur că acestea vor ajunge la destinație în termene rezonaSbile și în siguranță.

Dacă alegeti sa călătoriti cu firma de transport persoane și colete Royal-tour urmează să beneficiați de oportunitatea de a fi condus până la adresa directă, indicată expres de dvs., datorită cărui fapt se vor evita cheltuielile suplimentare și pierderea timpului în plus prin schimbarea mijlocului de transport pentru a ajunge direct la destinație.

Royal-tour.ro este o firma cu o reputatie foarte buna obtinuta prin modul cu care a tratat individual fiecare client/ pasager, în parte si prin responsabilitatea lor vis-a-vis de serviciile oferite. Dorim sa mentionam faptul ca echipa Royal-tour este constituită din șoferi profesioniști și responsabili, cu experiență în domeniul transportului rutier de persoane sau colete, binedispuși și amabili, în prezența cărora calatorii se pot simti în deplina siguranță.

Cu această firmă puteți să călătoriți din România spre Belgia, spre Germania sau alte destinații din Europa. Echipa vă garantează buna dispoziție pe tot parcursul calatoriei, siguranță, calitate si nu in ultimul rand, responsabilitate în prestarea serviciilor. In plus, punem la dispozitia dumneavoastra bilete ieftine și disponibile pentru toate cursele pe care le realizam noi.

Royal-tour dispune de tot de ce aveti nevoie pentru ca o călătorie spre destinatia dorita să devină o mini excursie impresionantă, iar siguranța generată de microbuzele confortabile si moderne, precum și șoferii grijulii, vă vor lăsa să admirați în liniște peisajele frumoase pentru a recepta emoții și impresii pozitive.

Mai mult, firma de transport persoane catre Belgia si Germania Royal-tour vă garantează punctualitate, prin transportul de la adresa la destinație la timpul stabilit. Royal-tour este partenerul dumneavoastra pentru călătoriile pe distanțe lungi.

Filtre

Destinatii: Belgia, Germania
Oferte: Inchiriere