Timisoara

Alerg pentru Spitalul Copiilor

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
2655

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 1 iulie 201710:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Alergăm pentru #spitalulcopiilor, primul spital de oncologie pediatrică din România, care se va construi la București.

Pentru a participa, trebuie să urmezi 2 pași simpli:
1. Te prezinţi la locul de start.
2. Donezi minim un leu în beneficiul spitalului.

Nu este vorba despre un concurs, ci despre o alergare simbolică, ce are ca scop strângerea de fonduri pentru spital; nu există limită de distanță sau de timp. Ținând cont de scopul acestei acțiuni, dar și de faptul că suntem diferiți, cu preocupări și așteptări diferite, vă propunem două trasee, pentru ca fiecare participant să se simtă confortabil susținând acest proiect:

- traseul pentru cei care vor să alerge simbolic pentru a susţine cauza (2 km)
START - în fața la Zoo - se urmează drumul pietruit până la km 1, apoi întoarcerea se face pe același traseu. Punctul de întoarcere va fi semnalizat de voluntari.

- traseul pentru alergătorii amatori/ profesioniști sau practicanți de alt sport, care doresc să îmbine plăcerea unei alergări cu posibilitatea de a strânge fonduri pentru spitalul copiilor (4-6 km).
START - în fața la Zoo - se urmează drumul pietruit până la km 2, respectiv 3, apoi întoarcerea se face pe același traseu. Punctul de întoarcere va fi semnalizat de voluntari.

Prin urmare, vă așteptăm sâmbătă, 1iulie, la ora 10.00, la Padurea Verde (pe platoul de la intrarea în Grădina Zoologică), să alergăm, să donăm, să ajutăm copiii bolnavi de cancer.