Timisoara

Alexandru Daminescu, caştigatorul Milan Junior Camp Timişoara

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
1007

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

4 zile intense de antrenament pentru copiii cu vârste între 7 şi 14 ani, desfăşurate chiar pe cea mai mare arenă din vestul ţării, stadionul Dan Păltinişanu. Circa 100 de copii au fost pregătiţi de antrenorii unei echipe ce nu are nevoie de nicio prezentare, AC Milan. Marele câştigător este în acest an un portar, Alexandru Daminescu, acesta îndeplinid toate calităţile necesare căutate de antrenorii italieni.
“Alexandru ne-a fermecat cu toţi cu calităşile sale şi cu atitudinea sa. Chiar dacă am căutat un viitor Hagi sau Răducioiu, iată că am găsit un posibil viitor Lobonţ. Suntem încântaţi de el şi sperăm să ajungă sus, depinde doar de el acest lucru”, a spus Marco Schembri, antrenor coordonator al proiectului.
Alexandru Daminescu este elev la Şcoala Generală numărul 7 şi joacă la Electrica, generaţia 2001, chiar dacă este născut în 2002. “Sincer, nu mă aşteptam să câştige un portar. Sunt foarte fericit, eu chiar ţin cu Milan, iar acest lucru mă obligă să mă pregătesc cât mai bine şi pe mai departe. Dintre portari, cel mai mult îmi place de Iker Cassilas”, a spus tânărul portar.
Ionuţ Iacob este antrenorul tânărului “înger păzitor” şi bineînţeles are doar cuvinte de laudă despre elevul său: “Este chiar primul copil cu care am început să lucrez. Are calităţi native, este foarte serios, energic şi disciplinat. Sper să ajungă un portar mare, merită acest lucru”, ne-a spus Iacob, fost portar la Poli.
Iată şi numele celorlaţi jucători, premiaţi de AC Milan: Erik Nedved, Cristian Buhăceanu, Ionuţ Gaşpar, Bogdan Zărnescu, Nafi Iseni, Cătălin Costoaie.
Anul trecut, "Camp"-ul a fost câştigat de Vlad Bâte, din Recaş, fotbalist legirimat la LPS Banatul. Acesta a fost la turneul final remarcându-se pozitiv, el fiind în continuare monitorizat de clubul italian.