Timisoara

Alice in Wonderland (Alice în Țara Minunilor)

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 3 luni si 9 ore
Vizualizari
1068

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 29 martie 201718:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Un super spectacol pentru copii, la Timișoara!!!

Filarmonica Banatul din Timișoara este gazda unui spectacol extraordinar la care sunt invitaţi, atât copiii, cât şi părinţii lor. ”Alice in Wonderland” (Alice in Tara Minunilor) este unul din cele mai frumoase spectacole pentru copii al Teatrului MiniartShow by Ioana Ginghină din Bucureşti, iar pe 29 martie 2017 de la ora 18:00, ÎN PREMIERĂ, va fi jucat şi la Timișoara.

Spectacolul este o adaptare frumoasă după Alice in Wonderland a lui Lewis Caroll, cu o distribuție de excepție, muzică originală și proiecții multimedia care vor transforma sala de teatru într-un tărâm fermecat. Muzică, lumină, culoare, aventură sunt cuvintele care definesc spectacolul.
Povestea spune că ……..Alice este o fetiță de 11 ani care stă toată ziua în casă, jucându-se cu telefonul. Nu mai vede cât de frumoasă este natura, viața și nu mai crede în povești. Astfel că ea intră într-o lume fantastică, unde descoperă o țară care prin logica ei, este un total nonsens. Considerată ca fiind cel mai bun exemplu de literatură nonsens, “Alice în Tara Minunilor” este o poveste cu mesaje pentru toate categoriile de vârstă. Binecunoscuta poveste scrisă de Carroll Lewis, îi poartă pe micii spectatori într-o lume a imaginaţiei, plină de farmec şi întâlniri neaşteptate.

Iepurele Alb, Pisica de Cheshire, Regina de cupa, Pălărierul nebun sunt câteva din personajele cu care se întâlneşte Alice în călătoria ei și pe care copiii vor avea ocazia să îi cunoască în spectacol.

Așadar, aveți toate motivele să veniți la spectacol: veți călători pe tărâmuri de basm, veți trăi aventuri încântătoare, veți râde din toată inima și vă veți bucura de melodii originale și proiecții cinematorgrafice.