Timisoara

Conferinta “Educatia nutritionala in viata copiilor”

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente sanatate
Modificat
acum 5 ani si 11 luni
Vizualizari
1515

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 10 noiembrie 201518:00-20:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Centrul de Asistenta Sociala si Cercetare a Interactiunii Copil-Parinte (CASCICOP), în parteneriat cu Departamentul de Asistență Socială (Universitatea de Vest din Timițoara), organizează conferința cu titlul "Educatia nutritionala in viata copiilor", marti 10 noiembrie 2015, la Universitatea de Vest din Timisoara, amfiteatrul A01.

Copii se hranesc cu dragoste in primul rand. Dar pe langa dragostea pe care o ofera din plin, de cele mai multe ori parintii uita ca un corp increstere are nevoie de hrana sanatoasa, de nutrienti, de obiceiurisanatoase privind alimentatia. Toate acestea sunt de maxima importanta in primii 6 ani din viata copilului. De ce? Ce se intampla daca din “prea multa iubire” ii ofer copilului meu alimente atragatoare si gustoase, dar
procesate si slabe nutritiv? Ce se intampla cu sanatatea lui pe termen lung? Veti afla raspunsul la aceste intrebari si nu numai, in cadrul conferintei “Educatia nutritionala in viata copiilor” care se adreseaza in primul rand mamicilor, dar bineinteles ca si taticilor, bunicilor, educatorilor, directorilor de gradinite sau oricarei persoane responsabile cu hranirea copiilor. Copii care vor invata de mici un stil de viata sanatos, vor deveni mai tarziu adulti sanatosi, care la randul lor vor da nastere unei noi generatii de copii sanatosi. Ce ne-am putea dori mai mult?
“Cred cu tarie ca putem schimba viitorul copiilor nostri, intr-unul
sanatos, invatandu-i de mici sa faca alegerile corecte.” (nutritionist-dietetician Maria Varga)

Dna Maria Varga este licentiata in nutritie si dietetica, absolventa a Facultatii de Nutritie si Dietetica din cadrul Universitatii de Medicina, este absolventa a cursurilor online ale Universitatii Cornell din New-York, a participat la numeroase cursuri de formare continua sustinute de profesori de la Universitatea Loma Linda din California, a participat la congrese si conferinte internationale, fiind membru activ al Asociatiei Romane de Nutritie si Dietetica.

Pentru participare este nevoie sa completati formular de la adresa de mai jos:
https://docs.google.com/forms/d/1iRSyeg6z6IPXY415uA8CosDioNg_23POiJvxzWpmD6E/viewform

Locurile sunt limitate!

Data: 10 Noiembrie 2015
Orele: 18-20
Locatia: Universitatea de Vest din Timisoara, blvd V. Parvan, nr. 4, amfiteatrul A01

Detalii: www.facebook.com/academia.mamicilor
Persoana de contact: Alina HOTEA (asistent proiect AMT)
Tel. 0773.789958
E-mail: academia.mamicilor@yahoo.com

Eveniment GRATUIT!