Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

Alix Perez

Alix Perez (Shogun Audio) la Timisoara

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 4 ani si 4 luni
Apartine de
Escape Venue
Vizualizari
1024

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 28 septembrie 201322:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Alix Depauw (aka. Alix Perez) este unul dintre cei mai inovativi si uimitori artisti de muzica electronica de azi impletind un stil de productie sofisticat si plin de suflet cu influente din funk, soul si hip-hop. Release-urile legendare pe label-uri precum: Metalheadz, V, Soul R si cele mai noi productii lansate exclusiv pe labelul Shogun Audio au redefinit si contopit tiparul drumandbass, breakbeat si hip-hop.

Creatiile sub numele Alix Perez cat si sub alter-ego-ul Arp101 i-au castigat aparitii la Boiler Room TV sessions si live sessionuri BBC alaturi de Foreign Beggars precum si cele mai mari festivaluri. Legendarul album “1984″ este urmat acum de proaspatul lansat “Chroma Chords” si colaborari cu Noisia, Foreign Beggars, Icicle si multi altii. Ne pregatim pentru un performance unic pe 28 septembrie la Setup Venue. Sunteti invitati!

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro