Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Simion Barnutiu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice, cazane lemne
https://euro-instal.ro

Alteta Sa Regala Principele Nicolae al Romaniei in vizita la Universitatea Politehnica Timisoara

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 9 ani si 1 luna
Vizualizari
1812

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României în vizită la Universitatea Politehnica Timișoara

Universitatea Politehnica Timișoara a fost astăzi, 10 martie 2015, pe lista de obiective vizitate de Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României care și-a dorit să includă în drumul său și universitatea înființată în 1920 prin decretul regal al unui membru al familiei sale, Regele Ferdinand I.

Alteța Sa Regală Principele Nicolae a fost întâmpinat de conducerea Universității Politehnica Timișoara în Clădirea Rectoratului, primul moment important fiind realizarea unei fotografii cu statuia care omagiază fondatorul acestei universități, Regele Ferdinand I. Principele Nicolae a fost invitat apoi în Sala Senatului UPT unde a lăsat un mesaj în Cartea de Onoare a universității. Ultimul punct al traseului său a fost reprezentat de vizitarea Bibliotecii Centrale a Universității Politehnica Timișoara, una din cele mai moderne biblioteci din Europa Centrală și de Est și o mare realizare a universității, clădirea fiind inaugurată în noiembrie 2014.

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro