Timisoara

Am început! Ce FACI, Te FACE! e acum oficial

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 4 ani si 2 luni
Vizualizari
437

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Am început! Ce FACI, Te FACE! e acum oficial.

Într-o atmosferă intimă, ca între prieteni, cu Călin de la Pragu' de Sus și cu oameni minunați, specialiști și cu spiritul tânăr s-a demarat un proiect de suflet care sperăm să vină spre mintea, sufletul și nevoile multor tineri.

Provocări, muzica, sport, hrană sănătoasă, dezvoltare personală, dezvoltarea carierei, comunicare și public speaking sunt doar câteva dintre activitățile pe care vi le propunem.

Ești un tânăr de 14 – 24 ani?
Atunci acest proiect este pentru TINEri!
Ai o idee originală? Am putea să o punem în practică împreună.
Ești interesat să aprofundezi un domeniu? Vei găsi specialiștii care să te ghideze.
Te simți singur sau vrei să vorbești și să fii ascultat? Vino la atelierele de marți și iți vei face prieteni.
Vrei sa fii voluntar? Vom face împreună multe fapte bune.
Vrei să iti găsești calea, vocația sau visul? Vino să discutam și sigur vom fi alături de tine în căutările tale.

Cine e în spatele acestui demers?
Un grup de tineri de toate vârstele, o echipă formată din specialiști entuziaști și dedicați proiectului, cu experiențe relevante, ce au pilotat câteva produse educaționale și le-au cuprins în acest demers. Proiectul este dezvoltat de Asociația Enable Timișoara și este susținut de Fundația Alber, Asociația Enable Timișoara și partenerii ei: CJRAE-Centrul Judetean de Resurse și Asistență Educațională Timiș, Printopia, Lasting Group, IHM Total Consult.

Ești de 24 ani +?
Vrei să te alături crezului lor? Ei zic așa: ce faci te face, te zidește ca persoană cu valori și principii care te călăuzesc tot restul vieții, acestea formându-se în perioada tinereții. Fii ambasadorul acestui proiect care se poate urmări pe deocamdată pe www.facebook.com/CeFaciTeFace!

Proiectul este susținut de Fundației Alber, Asociației Enable Timișoara și partenerilor ei și nu în ultimul rând partenerilor media: TVR Timișoara, Radio Timișoara, Kiss FM, TV UVT, TION, Timișoreni, Official Media, Știri pentru copii.

Dacă ești interesat să participi la activitățile proiectului sau ști pe cineva care și-ar dori astfel de proiecte grăbește-te să te înscri pentru că locurile sunt limitate https://goo.gl/forms/xrbjKIu4ZEAAB1JI3.
Dă share la acest formular prietenilor și cunoscuților tăi!