Timisoara

Amazing Woman, sarbatorita la Iulius Mall cu premiide rasfat

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 5 ani si 3 saptamani
Vizualizari
513

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

AMAZING WOMAN”, SĂRBĂTORITĂ DE IULIUS MALL TIMIȘOARA CU 1.500 PREMII DE RĂSFĂȚ

Ca în fiecare an, începutul primăverii este dedicat femeilor, la Iulius Mall Timișoara. Pentru frumusețea, gingășia, dedicarea, curajul și personalitatea lor, le declarăm uimitoare și le premiem cu 1.500 de cadouri de răsfăț.

Amazing Woman” este campania prin care Iulius Mall Timișoara le sărbătorește pe doamne și domnișoare, în primele zile de primăvară. Pentru că fiecare femeie este uimitoare în felul ei, în perioada 1 – 8 martie 2018, le oferim peste 1.500 de motive să se simtă speciale și apreciate. Sesiunile de shopping vor fi răsplătite, iar doamnele și domnișoarele vor fi surprinse cu cele mai reușite cadouri de Ziua Internațională a Femeii, inspirate din pasiunile lor pentru bijuterii și cosmetice. Clienții care cumpără în valoare de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall Timișoara se pot înscrie la tombola cu premii dedicate femeilor, la Centrul Info.

Cei mai norocoși participanți vor fi desemnați pe 9 martie. În urma extragerii, Iulius Mall Timișoara va oferi 45 de premii care să le complimenteze pe doamne și domnișoare: 5 bijuterii Amazing Jewelry, 15 seturi de make-up Melkior și 25 de vouchere la The Body Shop. În plus, zilnic, primele 188 de persoaneînscrise în campanie vor primi instant băuturi răcoritoare.

Joi, în prima zi de primăvară, clientele Iulius Mall Timișoara vor fi întâmpinate cu mărțișoare, iar de ziua lor, pe 8 martie, le vom oferi zâmbete și flori de sezon.